Rautacisme

Am descifrat secretul focurilor de artificii trase ieri pe Cluj Arena: doi gherțoi, vedete cică, una Untold, alta Pro TV, s-au cerut în căsătorie. Cine a autorizat artificiile?

Scris de 10877

Pentru gherțoii cu pile la Emil Bc de la Untold, Cluj-Napoca este fieful lor personal patru zile și patru nopți. Locul în care-și permit să facă ce vor mușchii lor de needucați. Miercuri seara, Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalului Untold, a cerut-o în căsătorie pe ”vedeta Pro TV”, născută la ”Gilauă”, Roxana Hulpe. Motiv pentru care, profitând și de faptul că erau pe Cluj Arena, spațiul mumelor lor, în centru orașului taților lor, ca la manifestările din lumea a treia, s-a tras cu armamentul din dotare în aer – în cazul de față cu artificii. Fără nici un respect față de locuitorii din zonă, față de internații din spitalele din jur, față de animalele de companie ale clujenilor.

Suntem curioși cine a autorizat bâlciul cu artificiile în mijlocul orașului pentru a celebra cu artificii o simplă cerere în căsătorie a doi gherțoi. La halul acesta de cocalarism s-a ajuns în acest municipiu de cinci răchițele”

Ca să citez un amic, ai cărui câini, aflați în zona cu artificii, s-au pișat efectiv pe ei de la zgomot: ”Populațiile barbare înarmate obișnuiesc să tragă cu arme la nunți, botezuri și alte evenimente de familie. Dacă nu, apelează la artificii. Rămân, pe fond, tot niște populații barbare, doar că e ilegal portul de armă. Rădulescu este director la Untold. Respect față de locuitori – zero. Respect față de mediu – zero. Doar ca să impresioneze o tută.

Deja multe orașe europene interzic artificiile din cauza efectelor pe care le au asupra faunei, că vorbim de animale de companie, sau sălbatice. Multe animale speriate mor pur și simplu. Clujul se pretinde căcat pansat european. Câtă vreme mizeria numită artificii este permisă pe teritoriul orașului, rămâne o hazna de gherțoi care au văzut pentru prima oară asfaltul.”

VIDEOCREDIT: Monitorul de Cluj

Mizeria aceasta de festival de muzică pe stick, în care niște unii se agită, mimând că ating butoane, este oricum am lua-o UN ABUZ URBAN comis de către autorități împotriva propriilor cetățeni. Că sunt niște needucați, neterminați în cei 7 ani de acasă, cu puterea urcată bolnav la cap, lipsiți de respect și empatie, care-și urmăresc doar interesul de PR. Acum orice cocalar din staff-ul NESIMȚITOLD își poate permite propriul abuz, propria aroganță? Chiar așa sat fără câini a ajuns Cluj-Napoca? Chiar atât de molâi au devenit clujenii, că permit orice sirop să le abuzeze spațiul și drepturile?

Și nu mă luați cu ”mvaaai, ce mumoooos”, că nu e nimic frumos în acest abuz pe care și l-a permis gherțoiul de director Untold! Puteau să aibă decența să-și consume cererea ”inedită” pe silentio, să nu facă vedetisme de gherțoi.

Acum nu mai iese nimeni pe stradă să orăcăie: ”corupția ucide”, ”abuz” șamd?

Nu, că nu vă mână, ca pe oi. ăia care știu să vă mâne!

PS: Chiar că vorbim despre o tută de CanCan:

Citez din CanCan, noiembrie 2020 (atunci fetei îi îngenunchea sufletul și trupul cu alt iubit): ”Roxana Hulpe își făcuse multe planuri pentru anul acesta, dar pandemia de coronavirus a dat-o peste cap. Și-a amânat de două ori nunta, nu poate merge de Crăciun acasă, la Cluj, ca în fiecare an, și, mai mult, visul ei, să aibă un copil, se amână și el.

Roxana Hulpe a povestit totul la Vorbește lumea, emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove. „Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai, dar nu mi s-a arătat. Așa că mai încercăm o dată la finalul lui iulie”, spunea Roxana Hulpe. Doar că nici iulie nu a fost favorabil. ”Nu am reprogramat-o acum, va fi la anul. S-a anulat cu două săptămâni înainte. Era totul pregătit, Alex făcuse și meniul, am amânat-o pentru la anul. Rochiile sunt pregătite, datele noastre sunt la biserică, locația rămâne la Cluj. Nu știm când…. De acolo ne-au spus că poate se desparte cineva (râde)”, a spus Roxana.

Știrista de la Pro TV a dezvăluit că ea și Alex își doresc un copil, dar că pandemia care le-a amânat nunta a făcut-o și în cazul bebelușului. ”A fost un an foarte greu pentru mine. M-a consumat mult pentru că vreau un copil, dar nu pot să fac pasul ăsta acum, fără să fiu cununată…”, a zis Roxana. De asemenea, nici de Crăciun nu va fi prezentă la Cluj, așa cum face în fiecare an. ”Nu a fost Crăciun să nu fiu aproape de casă. Anul acesta nu mă duc, nu vreau să-i pun în pericol pe ai mei, pe bunicul meu care are 90 de ani”, a mai spus Roxana Hulpe.

Cum și-a cunoscut Roxana Hulpe iubitul

Roxana avea să povestească momentul când și-a cunoscut jumătatea. „Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani, la o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase „Chef-ul anului” la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu, eu sunt pe educație și social. În ziua aia s-a întâmplat să fie nevoie de filmare. Inițial, am spus că nu merg deoarece apăruse ceva pe educație. Însă șeful meu a zis: „Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu”. Am mers și în momentul în care am intrat în restaurant am știut că el e”, a declarat jurnalista pentru life.ro.ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 mins FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 2 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 2 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 2 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 4 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 6 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 6 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 7 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 7 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 8 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 21 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE