FOTOGRAFILA

Alte lucrări făcute în bătaie de joc. Stâlpii de iluminat au fost montați strâmb pe Iuliu Maniu

Clujenii reclamă alte lucrări prost executate în zona centrală. Cea mai nouă „reușită” sunt stâlpii de iluminat de pe Iuliu Maniu. Aceștia sunt atât de strâmbi, încât clujenii au comentat ironic că ar fi un omagiu adus Turnului din Pisa.

„Recepție lucrări str Iuliu Maniu de unică folosință. Incompetența duce la corupție, când acestea merg mâna în mână e bine sa fie consumate cu moderație,la fel că și alcoolul.Altfel trebuie sa stai strâmb pentru a vedea drept.Nu știu voi ce părere aveți despre cum se bate joc de banii Europei. La Cluj pute”, a menționat autorul fotografiilor pe grupul Clujul Civic.

Clujenii care au văzut fotografiile au rămas șocați și au comentat că și dacă muncitorii ar fi fost beți, tot reușeau să monteze mai drept acei stâlpi.

Alții însă consideră că este o formă de artă pe care nu o înțelegem: simetria și „lucru‘ drept“ sunt supraevaluate. Iar alți clujeni sunt de părere că lucrările sunt un omagiu adus Turnului din Pisa.

Așteptăm cu interes explicațiile edilului care o să ne lumineze și o să ne certe din nou că suntem cârcotași.

UPDATE

Municipalitatea chiar a oferit o explicație pentru stâlpii ce par montați în bătaie de joc. Se pare că inițial aceștia au fost drepți doar că unii șoferi au reușit să le schimbe înclinația.

„Stâlpii nu au fost puși în mod eronat, ci au fost deteriorați de șoferi. Până la finalizarea recepției, acești stâlpi sunt responsabilitatea constructorului, urmând să fie înlocuiți pe cheltuiala acestuia”, potrivit unui răspuns transmis de Primărie.