In vizor

Alin Tișe comentează presupusa fraudare a alegerilor de la Sectorul 1 București: Când va fi momentul voi dezvolta povestea despre fraudarea alegerilor locale din 2012

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, susține că înțelege situația alegerilor din Sectorul 1, unde se discută o posibilă fraudare, afirmând că și el a fost furat la alegerile locale din 2012. Alin Tișe a pierdut în 2012 președinția Consiliului Județean Cluj în favoarea lui Horia Uioreanu la o diferență mai mică de 1000 de voturi. 

Se discută zilele acestea despre Sectorul 1 București. Adică, altfel spus, că votul a fost furat. Înțeleg pe deplin ce însemnă să fii furat în alegeri.
Nu am discutat niciodată public despre frauda/furtul electoral pe care l-am trăit și eu în alegerile locale din 2012, când aproape 130.000 de voturi ale clujenilor nu au contat.
Nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până acum, deși știu și s-a întâmplat, când USL a câștigat la Consiliul Județean Cluj.
Nu am vrut să mă victimizez niciodată, și nici să dau naștere la comentarii diverse.
Da, a fost o fraudă masivă.
Știu că unii vor spune: bine, dar de ce nu ai spus nimic până acum? Și de ce nu ai făcut una sau alta?
Când va fi momentul, voi dezvolta această poveste.
Și anume, despre frauda făcută de unii membri USL de la acea vreme, cu complicitatea altor trădători din afara USL.
Îi știu pe mulți dintre ei.
Dureros, mai bine nu îi cunoșteam!
Mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală și atunci cei implicați vor da socoteală.
Dacă nu altfel, măcar în fața lui Dumnezeu!

Declarația lui Alin Tișe vine în contextul în care după renumărarea voturilor de la sectorul 1 al Capitalei, câștigător ar fi candidatul PSD Daniel Tudorache, asta deși inițial alegerile au fost câștigate de Clotilde Armand la o diferență mică de voturi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *