Rautacisme

Alin Tișe, cel mai înfocat promotor al pseudo site-urilor de știri din Cluj-Napoca

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj este cel mai aprig promotor al așa ziselor site-uri de știri care îi aduc calde omagii pentru orice petic de asfalt, spectacol de teatru de păpuși, expoziție de artă sau alocări de fonduri pentru spitalele care sunt în subordinea forului județean. Despre marile rateuri ale instituției pe care o conduce nu suflă nicio vorbă. Doar clujenii nu trebuie să știe când va fi închisă rampa de gunoi, nici când va fi gata centrul ecologic de deșeuri. 

80% din postările de pe pagina oficială de Facebook a lui Alin Tișe sunt articole laudative la adresa marilor reușite ale Consiliului Județean. De exemplu, de pe cluj-am aflăm că forul județean e pe primul loc în țară la atragerea de fonduri europene. Tot de pe cluj-am aflăm că Tișe vrea spital pediatric monobloc. Sunt două mega știri pe un mega site de știri, cu 20-30 de vizitatori unici pe zi. Să nu ne mirăm prea tare de promovarea intensă pe care Tișe o face acestui așa-zis site de știri. Prietenia dintre Tișe și Mircea Avram, patronul din umbră al acestui site, este cunoscută de multă lume. Așa că orice comentariu este de prisos. 

tise facebook

 

Citește și:

Tatăl directorului Cluj Arena a primit un post călduț la fosta RADPP, condusă de “dubiosul” Mircea Avram, imediat după ce acesta a fost cadorisit cu un spațiu tocmai în Cluj Arena

Un alt super mega extra site de știri care îi aduce osanale lui Tișe este abcnewstransilvania.ro, cu acoperire pe 8 județe și cu 63 de vizitatori unici pe ziua de azi până la prânz. Dar dacă e de bine, nu mai contează ce impact are respectiva publicație și care este valoarea informației publicate. 

tise facebook

clujescu.ro, cu 25 de unici pe zi, este o altă pseudopublicație preferată de Alin Tișe. Cine altcineva mai scrie despre cursuri gratuite de antrprenoriat social pentru tineri? Poate clujazi.ro cu 3 vizitatori unici pe zi, „site de știri” de pe care aflăm despre un proiect Erasmus. 

tise facebook

Alin Tișe mai împărtășește cu cetățenii vești despre festival de teatru de păpuși, despre o asfaltare pe incredibila lungime de 10 kilometri și alte ghidușii de acest fel.

tise facebook

tise facebook

De ce oare nu apare nicio veste despre neînchiderea rampei de la Pata Rât? Dar despre banii tocați ani la rând pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, care nu este gata nici acum deși au trecut vreo 7 ani de la începerea lucrărilor? Nici despre faptul că se laudă ani la rând cu construirea Spitalului Regional și a unui spital monobloc pentru copii sau despre faptul că nici acum nu este finalizată partea a doua a pistei a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Nici despre parcurile industriale Tetarom IV și Tetarom V, care se construiesc pe hârtie de câțiva ani buni. 

Citește și: 

După Tetarom IV și Tetarom V, construite pe hârtie, Consiliul Județean mai vine cu o dumă: face Parcul Științific Tetapolis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *