Din oras

Alin Sălăjean iese din nou din orice tipare: Se pregătește să lanseze o carte!

Sex, droguri, moarte, scenarii de film și întâmplări haioase – prin toate a trecut Alin Sălăjean în aproape 18 ani de muncă în domeniul evenimentelor. Un prezentator și un organizator cunoscut, acesta își desfășoară activitatea peste tot în țară, iar de-a lungul timpului a adunat o mulțime de povești spumoase.

În 2023, Alin vine cu o veste bombă: până la finalul anului va lansa o carte în care descrie în detalii suculente povestiri adevărate, dar parcă desprinse de la Hollywood.

 În industria evenimentelor se întâmplă foarte multe lucruri, unele amuzante, altele de-a dreptul șocante. Alin Sălăjean a fost martor (și uneori părtaș) la nenumărate întâmplări pe care, în sfârșit, s-a decis să le împărtășească și cu publicul larg.

De mai mult timp, Alin lucrează la o carte pe care dorește să o lanseze în 2023 și ne asigură că cele relatate acolo ne vor lăsa cu gura căscată: „18 ani de muncă, 18 ani de viață. E enorm! Sunt foarte multe evenimente adunate, povești încă nespuse. Am decis ca la majorat, așa cum îmi place mie să numesc anul acesta, să spun tuturor ce înseamnă meseria asta, ce e în culise, dincolo de inhibiții și de subiecte tabu. Așa cum sunt în viața de zi cu zi voi fi și în carte: nepărtinitor, franc, direct. Cam atât pot să spun în acest moment”.

Alin Sălăjean s-a făcut remarcat în lumea evenimentelor prin stilul nonconformist și mereu diferit. Pe lângă viața de organizator și prezentator, acesta a cochetat și cu radioul și televiziunea. În anul 2020 și-a luat inima în dinți și a pornit în aventura vieții, Survivor, chiar în Republica Dominicană, acolo unde și-a încercat norocul și talentele printre multe vedete din România. Pandemia nu l-a doborât, ci l-a ajutat să se reinventeze, așa că anul 2023 vine cu multe surprize.