Din oras

Alexandru Coroian, directorul Cluj Innovation Park

Alexandru Coroian, consilier judetean PDL si seful compartimentului de monitorizare a regiilor subordonate Primariei va conduce proaspat infiintata societate a Primariei – Cluj Innovation Park, cea care va administra cele mai importante investitii in Lomb ale municipalitatii: Centrul TEAM si “Buftea de Cluj”.

Coroian a concurat cu Sorana Rotta si Mihai Cadis pentru postul de director general al societatii. Nota obtinuta de Coroian in urma interviului este 9,97. Acesta a fost rezervat in declaratii avand in vedere ca este nevoie de aprobarea Consiliului de Administratie a Cluj Innovation Park pentru ca  postul sa poata fi ocupat.

“Cel mai probabil saptamana viitoare se va stabili o zi pentru intrunirea Consiliului de Administratie, cand se vor supune aprobarii propunerile Comitetului de Recomandare si Remunerare privind ocuparea posturilor de directori. Nu a fost un concurs usor, mai ales pentru ca a fost nevoie de o foarte buna documentare. La interviu trebuia sustinuta o schita a unui plan de management”, a subliniat Coroian.

Interesant este ca din Consiliul de Administratie face parte si Coroian, alaturi de alti opt membri: Szelyes Levente, Raluca Brehar, Daniel Arpad Zoltan, Ovidiu Calin, Zagoni Balint, Horatiu Ban, Radu Moldovan si Ioan Haiduc. Comisia de evaluare a concursului a fost compusa din Raluca Brehar, Ovidiu Calin si Szelyes Levente.

Postul de director tehnic i-a fost adjudecat lui Gaspar Istvan, care a obtinut nota 9,19. Director economic va fi Lenuta Lazarciuc, angajata a Consiliului Judetean, iar director comercial va fi Mircea Mihastean, seful Oficiului Teritorial pentru IMM-uri.

Foto: transilvaniareporter.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *