Din oras

Ajutor social si masa pentru familia care locuieste in cocioaba din Parcul Rozelor

Directia de Asistenta Sociala din Primaria Cluj-Napoca, impreuna cu reprezentanti ai DGASPC Cluj, au inceput o ancheta in cazul familiei cu trei copii, care locuieste in cocioaba din lemn, din imediata apropiere a Parcului Rozelor. Ei sunt eligibili sa beneficieze de ajutor social si o masa calda la cantina sociala a Primariei.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca si ai DGASPC Cluj au inceput procedura de evaluare sociala in cazul familiei cu trei copii, care locuieste in conditii precare int-o baraca din lemn. Potrivit reprezentantilor Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Cluj-Napoca, acestia sunt eligibili sa beneficieze de ajutor social si o masa calda, la cantina. Pentru aceasta, ei vor pune la dispozitia autoritatilor mai multe documente.

Cat priveste problema locuintei, reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca acestia isi pot depune cerere pentru a beneficia de locuinta sociala, insa lista de asteptare este una foarte lunga. Ca si urgenta, ei pot locui la unul din centrele de urgenta din muncipiu. 

De aceea, continuam campania de strangere de fonduri pentru inchirierea unei locuinte potrivite pentru cei trei copii, cu varste cuprinse intre 9 luni si 7 ani.
Donatiile se pot face si in contul RO75BTRLRONCRT0280435201, titular Adriana Budean. 

Cititi povestea lor aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *