Rautacisme

Ajutor pentru Calin Forna

Scris de 501

Stimate domnule director adjunct Calin Forna,

Avand in vedere faptul ca stiu cat de ocupat sunteti acum, cu organizarea Zilelor Clujului, si pentru ca de dumneavoastra depinde un raspuns la o solicitare de-a mea, adresata Primariei acum 23 de zile si 28 de minute, ma simt obligata sa imi ofer ajutorul. Va cerusem sumele cu care evenimentul Zilele Clujului este sustinut de catre sponsori in acest an. E de bun simt, ca sa nu mai aduc vorba de Legea 544, ca in 10 zile sa imi oferiti un raspuns, nefiind informatii complicate.

Imi dau seama lipsa raspunsului nu este motivata de rea-vointa, sau de o problema personala cu mine, ci de faptul ca sunteti foarte ocupat. Poate ca ati si ramas in urma cu unele treburi sau calcule.

Circula zvonul ca inca sunteti ocupat cu calcularea sumei cheltuite pe concertul Loreen de anul trecut. Nu va faceti probleme, va ajut eu: 35.000 de euro – onorariul artistei, 2.000 de euro – cazarea ei, 20.000 de euro – cerinte speciale de sonorizare si lumini.

35.000 + 2.000 + 20.000 = 57.000 (cincizecisisapte mii)

Acum, ca v-am ajutat cu calculele acestea, am speranta ca va veti gasi cateva minute libere sa imi trimiteti informatiile cerute.

Va multumesc.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 18 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 23 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE