Rautacisme

Afacerile lui Tișe și Berciu au făcut Covid? Se caută chiriași în blocul de pe strada Ploiești. O fi anvergura NTT Data pe ducă la Cluj?

Scris de 1724

În aceste zile, sunt promovate birouri de închiriat în blocul lui Alin Tișe și al lui Ștefan Berciu, construit pe strada Ploiești 9-11, unde își are sediul extins și NTT Data.

Ziarul Financiar scria în septembrie 2016 faptul că „furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez NTT DATA, investeşte aproximativ 1,5 mil. euro în amenajarea unui noi locaţii la Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 9.000 mp, situată lângă actualul sediu central EBS Tower. Al doilea ’’tower’’ va fi interconectat cu actualul EBS Tower şi va dispune de spaţii pentru încă 1.000 de noi angajaţi.

«Pe cele 13 etaje, designul spaţiilor va fi în linie cu noile trenduri în psihologia persoanelor care lucrează în domeniul IT, cu spaţii creative, standing desks şi spaţii pentru videoconferinţe sau pentru relaxare, cu scopul de a oferi colegilor o varietate de alegeri în funcţie de preferinţe, inclusiv cu zone ce redau sentimentul home-office. Pentru NTT DATA România investiţia se estimează la circa 1,5 milioane de euro», a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA România.”

Prime Office, care are sediul tot pe Ploiești 9, scoate la mezat acum spații de birouri în această locație. Oferă, potrivit site-ului primeoffice.ro,  birouri private și open space cu suprafețe cuprinse între 10 – 3 300 mp, complet mobilate și utilate, gata pentru utilizare, și săli de conferințe. Firma oferă perioade contractuale de la o lună până la 10 ani.

Birourile de închiriat sunt promovate și pe Facebook:

În acest context, se ridică întrebarea dacă e cumva pe ducă anvergura NTT Data la Cluj, de vreme ce Tișe și Berciu își caută mușterii?ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE