In vizor

Aeroportul Internațional Cluj-Napoca va ataca în Contenciosul Administrativ decizia adoptată ilegal azi de către Consiliul Județean Cluj

Scris de 1,086

Contactat de Ziar de Cluj, David Ciceo, directorul Aeroportului Inernațional Cluj a declarat că decizia adoptată azi de către Consiliul Județean Cluj “este ILEGALĂ, că nu are nici unul dintre cele două avize ale Comisiilor de specialitate, contravine dispozițiilor Art. 4 din OUG 109 și contravine intereselor clujenilor”.

“Vom ataca în Contenciosul administrativ această Hotărâre de Consiliu județean. Este ilegală” – a declarat, pentru Ziar de Cluj, David Ciceo.

Avocatul și consilierul județean Vladimir Mătușan (PSD) a declarat că are în vedere și un denunț penal împotriva celor care au produs această ilegalitate.

Consilierul județean, Vladimir Mătușan, are în vedere să depună o plângere penală în această speță

“Tișe a încălcat prevederi din propriul regulament de organizare și funcționare a Consiliului Județean care menționează clar că nu îi poate fi repartizată unei comisii de specialitate dacă nu are în atribuții vizarea unui proiect de hotărâre. Dacă nu există avizul comisiei de specialitate nu poate fi supus la vot. Prin faptul că l-a supus la vot a comis un abuz. Abuz în serviciu, încălcând și legea și regulamentul. Nu mai acceptăm. Mă gândesc să îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu și atacarea în contencios administrative a acestei hotărâri. E inadmisibil ce se întâmplă în Cluj-Napoca, centru universitar”, a declarat Mătușan, citat de Monitorul de Cluj.

 

Practic, Alin Tișe, ca președinte al CJ Cluj, a comis o ilegalitate după ce a introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind schimbarea componenței Consiliului de Administrație de la Aeroport fără a avea avizul comisiilor de specialitate.

Vicepreședintele CJ Cluj, la pescuit de somon în Alaska, împreună cu șoferul

 

În afară de ranchiuna personală, nu știm ce altceva îl mai mână în luptă pe președintele Consiliului județean Cluj, Alin Tișe, atunci când ia decizii sau, mai insidios, își pune oamenii să ia decizii în locul lui.

Vom reveni.ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 9 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 11 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 23 hours Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
 • Acum 2 days Jos palaria
  SOLIDARITATE PE CARE AM DORI SĂ O VEDEM ȘI ÎN TRIBUNE: ”U” Cluj se alătură CFR-ului pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al unui fost fotbalist din Gruia
 • Acum 2 days In vizor
  NOUTĂȚI ÎN CAZUL DROGURI DISIMULATE ÎN CAFEA: Simon Selouk, un israelian judecat în România pentru trafic de droguri via Columbia, a fost asociat în afaceri cu finul lui Liviu Dragnea, cu un mason de rang înalt și cu un șef din Securitate. Acesta este cercetat și pentru pornografie infantilă
 • Acum 2 days Politica
  DUPĂ VIZITA COMUNĂ LA ION CEBAN, considerat de americani omul Moscovei, Vasile Dîncu îi dă și un brânci către președinție lui Marcel Ciolacu: ”Are toate atributele”
 • Acum 2 days PubliNews
  Primul concert de colinde pentru bunicii săraci din Gherla
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE