Din oras

Aeroportul International Avram Iancu Cluj anunta zboruri interne spre Iasi si Timisoara cu compania Blue Air

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunta faptul ca incepand cu data de 1 octombrie 2016, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri interne intre Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. 

Noile legaturi aeriene ce vor conecta trei dintre cele mai importante orase ale Romaniei vor fi operate de compania aeriana Blue Air, atat direct cat si cu escala dupa programul urmator:

Astfel, pe ruta Cluj-Napoca – Iasi se va putea calatori direct in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica iar cu escala la Timisoara in zilele de marti, joi si sambata. Pe ruta Cluj-Napoca – Timisoara se va putea zbura direct in zilele de marti, joi si sambata.

Cu privire la aceste rute, Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Marius Minzat, s-a aratat incantat.

“Salutam decizia operatorului aerian Blue Air de a deschide zboruri interne intre cele 3 orase importante ale Romaniei. Consider aceste zboruri ca fiind oportune si cu extrem de multe beneficii pentru dezvoltarea legaturilor de afaceri dintre regiunile deservite de cele 3 orase si doresc pe aceasta cale mult success companiei Blue Air in demersurile sale”, a declarat acesta.

In urma anuntului facut de operatorul aerian Blue Air, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a precizat:

“Deschiderea de noi zboruri interne de pe Aeroportul International Cluj va aduce optiuni mai rapide, mai comfortabile si de ce nu mai avantajoase economic de conexiune rapida a pasagerilor nostri cu Iasi si Timisoara. Destinatiile nou anuntate vor fi cu siguranta apreciate de pasagerii nostri din Cluj-Napoca dar si din intreaga arie de acoperire a aeroportului.”

Pentru informatii suplimentare si rezervari de bilete doritorii pot accesa site-ul oficial al companiei aeriene Blue Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *