Sport

Adrian Guţoaia, noul transfer al U-BT Cluj. „E o echipă care se gândeşte numai la performanţă”

Clubul de baschet masculin U BT Cluj a anunţat miercuri transferul lui Adrian Guţoaia, care a evoluat până acum la Energia Târgu-Jiu. Baschetbalistul a efectuat miercuri dimineaţă primul antrenament împreună cu noii săi coechipieri. 

Adrian Guţoaia (foto, numărul 44) are 26 de ani, 1.98 metri înălțime şi a mai jucat la CSM Oradea, Energia Târgu Jiu, Steaua Bucureşti, CSU Asesoft Ploieşti și Gaz Metan Mediaş. Guţoaia evoluează pe poziţia 3, a câştigat Cupa României (2013) şi un titlu de campion (2014), şi are în palmares o altă finală de campionat disputată (2011).

„Am venit la Cluj cu gândul de a face performanţă, U-Banca Transilvania este o echipă care, prin brandul şi tradiţia ei, se gândeşte numai la performanţă. Acesta este principalul meu obiectiv, de a face performanţă la Cluj, de a ajunge pe cele mai înainte trepte ale campionatului, ale Cupei României. Am rămas într-o relaţie bună cu cei de la Energia, cu staff-ul, cu antrenorii, jucătorii şi fanii. Este o circumstanţă care nu ţine de noi, una care ne-a fost nefavorabilă. Sper să se rezolve cât mai repede situaţia la Târgu Jiu. Din punct de vedere profesional am avut o relaţie extraordinară, am reuşit o treabă extraordinară. Îmi pare rău ca nu am reuşit să ne ducem treaba până la capăt”, a declarat Adrian Guţoaia, după anunţul oficial privind transferul său.

Amintim, U BT Cluj va juca sâmbătă, de la ora 17, la Sala Polivalentă, cu Steaua Bucureşti, în cea de-a doua etapă din faza a doua a sezonului regulat de baschet masculin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *