Rautacisme

Adevarata explicatie a rezultatului slab la europarlamentare al PDL, la Cluj

Analistii politici si-au stors creierii sa gaseasca explicatia pentru care in cuibul portocaliu de la Cluj democrat-liberalii au iesit abia pe locul III. Pana si ungurii i-au batut.

Adevarata explicatie se gaseste insa pe Facebook, acolo unde au marcat pedelistii fiecare pas din campanie. Se pare ca, din iubire fata de electorat, mai marii PDL au iesit pe strazi sa distribuie fluturasi si pliante doar in taina noptii, ziua putand fi vazuti pe la terasele din centru la consfatuiri de maxima importanta.

La aceste adunari sub umbra teilor din Piata Muzeului scorul preconizat era mult mai mare fata de rusinosul 16,14%. Ce nu au anticipat hoinarii noptii au fost celebrele vanturi rosii si ploi galbene care au maturat maculatura electorala pusa cu atata grija in parbrize de primii oameni ai partidului. Astfel ca electoratul nu a vazut nici urma de trecerea lor in zona si chiar daca la analize a iesit bine, rezultatul real al partidului a fost unul slab de tot. In ciuda sms-urilor electorale trimise de pe smartphone, chiar din Piata Muzeului.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *