Eveniment

Accident cu trei victime pe autostrada A3. Circulația este oprită – VIDEO

Un accident a avut loc în această simineață pe Autostrada A3,  pe tronsonul Gilau-Turda la km.10. Două femei și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe A3 Turda – Gilău, la intrarea în Turda dinspre Gilău, jud. Cluj, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.
 
Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției.

La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și două SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare.
 
Din primele informații cauza accidentului este nepăstrarea distanței pe fondul condițiilor de ceață cu vizibilitate sub 100 m.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *