Eveniment

Accident cu 4 autoturisme și 7 victime în Livada

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața în localitatea Livada. Au fost implicate 4 autoturisme. Mai multe persoane au ajuns la spital. Circulația s-a desfășurat pe un singur sens timp de aproximativ o oră și jumătate.

„Polițiștii intervin la un accident rutier pe DN 1C, la km 38+300, în localitatea Livada. Din primele date coliziunea s-ar fi produs între 4 autoturisme”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

La fața locului s-au deplasat și echipajele de prim ajutor care au transportat la spital 7 persoane.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ. În accident au fost implicate 2 autoturisme, un microbuz și o autocamionetă. Nu au existat persoane încarcerate. 7 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.