Eveniment

Accident cu 11 autovehicule pe A3 Turda-Borș. Opt mașini, 2 TIR-uri și o autocamionetă s-au ciocnit, circulația este blocată. Vizibilitatea este sub 200 de metri și pe alocuri sub 50 din cauza ceții

Un accident cu 11 autovehicule a avut loc marți dimineață, pe A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, informează Infotrafic.

Opt mașini, 2 TIR-uri și o autocamionetă s-au ciocnit, iar circulația este blocată. Vizibilitatea este sub 200 de metri și pe alocuri sub 50 m din cauza ceții.

Șase persoane au fost rănite și se află în evaluare medicală la fața locului. Circulația este blocată pe sensul de mers Turda-Borș:

  • ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, în zona localității Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 13 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri și 1 autocamionetă). Din primele informații au rezultat 6 victime, rănite ușor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda – Borș, valorile de trafic fiind ridicate. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri”, este mesajul publicat de Infotrafic.

Foto: ISU Cluj