Din oras

Abonamentele “early bird” pentru Untold Festival sunt mai scumpe cu 15 lei fata de pretul anuntat

Federatia SHARE a pus in vanzare, incepand de ieri, un numar de 5.000 de abonamente “early bird”, pentru “Untold Festival”, la pretul de 189 de lei. Aceste bilete sunt disponibile doar celor care si-au facut pre-inregistrarea pe site-ul oficial al festivalului. Numai ca, in momentul achizitionarii, cumparatorii au o surpriza: biletul este mai scump cu 15 lei, taxe impuse de Eventim, reteaua prin care sunt comercializate abonamentele.

Cativa dintre cei care au cumparat deja abonamente “early bird” pentru Untold Festival sunt nemultumiti de faptul ca pretul anuntat este mai mic decat cel real.

“Am primit un e-mail de la Untold Festival, prin care eram anuntata ca primele 5.000 de abonamente sunt puse in vanzare la pretul de 189 de lei.  Am avut insa o surpriza in momentul achizitionarii. Eventim a adaugat alte taxe si am ajuns sa platesc, de fapt, 202.23 plus inca taxa de livrare de 2 lei pentru un bilet. Mesajul din partea organizatorilor suna asa: <>”, isi arata nemultumirea o persoana pre-inregistrata pe site-ul oficial al evenimentului.

In acest fel, un abonament nu costa 189 de lei, ci 204 lei, cu 15 lei mai mult decat pretul anuntat.

Organizatorii festivalului sustinut din fonduri publice arata ca taxele suplimentare au fost impuse de Eventim.

“Pretul biletelor este de 189 de lei. Data fiind cererea foarte mare de bilete – peste 20.000 de persoane s-au preinregistrat pe untoldfestival.com in 14 zile – am ales un partener cu experienta la nivel european, Eventim, a caror servicii implica o taxa suplimentara, insa care garanteaza ca procesul decurge in cele mai bune conditii atat pentru cei din tara cat si pentru strainii care doresc abonamente la Untold Festival. In curand vom avea si puncte de vanzare proprii, de unde vor putea fi procurate bilete fara aceste taxe pentru servicii”, arata Diana Apan, purtator de cuvant al Federatiei SHARE.

La acest eveniment vor concerta, printre altii, Avicii pe 31 iulie 2015 si David Guetta pe 2 august 2015, pe Cluj Arena. Utilizatorii acestor abonamente vor avea acces in toate zonele si la toate concertele festivalului, precum si la petrecerile pregatite de organizatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *