In vizor

Abia ce și-a tras Boc clădire de la ”noii ruși” de la ERSTE Bank, din banii clujenilor și licitația pentru supervizarea construirii „metroului” a fost ANULATĂ

Minciuna are picioare scurte. Se destramă ”visul de aur” al Titanului din Răchițele, Excelența Sa, Însuși El, Primarul Emil Boc, care tocmai ce și-a tras clădire de la austriecii (din noua Rusie, după cum denumea Austria, acum câteva zile) de la ERSTE Bank,  #metroul.

Licitația pentru supervizarea construirii „metroului” a fost ANULATĂ.

Dar, cum zicea ieri trompețica primarului, viceprimarul Dan Tarcea, necesitatea de a-și trage în portofoliul imobiliar a clădiri BCR că, chipurile, se demolează primăria veche că acolo o să vină stație de metrou, încă există, nu s-a topit ca o rouă de la momentul răcnetului de boicot împotriva Austriei lansat de primarul Emil Boc.

Știau din 8 decembrie, data expirării procedurii, că licitația s-a anulat, dar au halit cu polonicul în fața consilierilor locali despre necesitatea azvârlirii a 5,8 milioane de euro în eșchereaua austriecilor de la ERSTE Bank, acționarii majoritari ai BCR.

Cam aceasta este administrația locală: un păienjeniș de interes, cumetrii și minciuni.