Eveniment

A ÎNTORS PE BANDA DUBLĂ, A PRODUS UN ACCIDENT, apoi a dispărut de la fața locului ca și cum nimic nu s-ar fi întâplat. Acum e căutat de poliție

Polițiștii clujeni caută un șofer care ar fi vinovat pentru producerea unui accident cu victimă, care a avut loc luni în Jucu. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în 17 aprilie, în jurul orei orei 21.30, pe DN1C E576, în afara localității Jucu. Inițial s-a crezut că un șofer s-a răsturant cu mașina fără ca altcineva să fie implicat în accident, dar acum polițiștii caută un alt conducător auto, care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea oamenilor legii.

Șofer căutat de poliție. E vinovat de producerea unui accident cu o victimă la Jucu. S-a făcut nevăzut

”Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere la plecarea de pe loc, având intenția de a întoarce în direcția municipiului Gherla peste marcajul longitudinal continuu dublu, existând posibilitatea producerii unui impact cu un alt autoturism, condus în același sens de mers, de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turda”, arată polițiștii clujeni.

Bărbatul de 45 de ani a încercat evitarea coliziunii și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul acestuia răsturnându-se în afara părții carosabile.

Între cele două vehicule nu a existat impact.

Conducătorul auto de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală, pentru a primi îngrijirile de specialitate.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii rutieri, în vederea identificării conducătoruluii auto vinovat de producerea evenimentului rutier.

 

Foto: ISU Cluj