Din oras

A inceput campania Fly & Share Cluj la Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj. Prima tara sarbatorita a fost Danemarca

In contextul Cluj Capitala Europeana a Tineretului a fost lansata astazi, la Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj, campania Fly & Share Cluj. In cadrul evenimentului au fost prezentate aspectele legate de activitatile campaniei Fly & Share Cluj, promovarea atractiilor turistice  si culturale ale municipiului Cluj-Napoca precum si potentialul economic al regiunii Cluj.

La evenimentul desfasurat la Terminalul de plecari din cadrul Aeroportului Inernational “Avram Iancu Cluj” Cluj au participat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, insotit de vicepresedintele Vakar Istvan, viceprimarul Gheorghe Surubaru precum si cativa consilieri judeteni. 

“Dorim sa facem cunoscut Clujul, sa impartasim tuturor celor care aleg ca punct de plecare sau sosire Aeroportul International Cluj atractiile culturale si turistice din zona, dar si potentialul economic si de busines oferit de regiune”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Totodata Fly & Share Cluj inseamna si deschiderea de noi colaborari internationale care sa dezvolte reteaua actuala de rute a aeroportului cu noi destinatii in Europa si in lumea intreaga. Proiectul Fly & Share Cluj se va desfasura pe parcursul mai multor luni, in cadrul acestuia fiind marcate zilele nationale ale mai multor tari. Sloganul campaniei va varia in functie de tara aniversata de la Fly & Share Cluj la Ola Spania sau Bonjour Franta. Campania va include evenimente de promovare in cadrul aeroportului, pe retelele de socializare precum si pe pagina de web a aeroportului si a partenerilor.

In perioada urmatoare vor fi lansate o pagina web si o aplicatie de mobil astfel incat pasagerii care calatoresc pe cele 30 de destinatii externe oferite de catre Aeroportul Cluj vor avea oportunitatea de a explora continutul prezentarilor foto, video si audio din standul expozitional dedicat proiectului.

Proiectul Fly & Share Cluj a debutat cu Danemarca, tara care sarbatoreste pe 15 iunie Ziua Steagului Danez. Danemarca este cel mai vechi stat al Europei de nord, iar danezii au reputatia de a fi una dintre cele mai fericite natiuni.

„Suntem un oras multicultural, ma bucura ca putem incepe acest eveniment cu o tara care este campioana la fericire. Multi ne dorim si cred ca asta este idealul vietii fiecaruia, isi doreste fericirea, tinde spre ea. Noi ca si institutie ne dorim in continuare dezvoltarea acestei unice porti. La acest moment este unica poarta de intrare din Europa sau din lume catre centrul Transilvaniei”, a declarat Vakar Istvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *