Rautacisme

A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”

Polițiștii locali au depistat o tabăra ilegală în Parcul Est, în care au fost găsite 5 persoane care au domiciliul în județul Mureș și care locuiau ilegal în zonă, producând o mizerie de nedescris. Motiv pentru care au și fost raportați.

Persoanele au fost amendate cu sanctiuni în valoare totala de 3000 lei, duse în gara CFR, constructiile improvizate au fost desfiintate, iar zona a fost salubrizată.

Este frumos apelul viceprimarului Dant Tarcea care îi roagă pe cetățenii Clujului practic ”să patruleze”, ”să identifice” și să ”raporteze” astfel de situații. Să facă munca polițiștilor locali care nu prea se pot deplasa în teren. Mulți dintre ei, doar s-ar rostogoli – și nu credem că în direcția potrivită.

”Daca identificați astfel de situații, vă rog să sunați la următoarele numere de telefon: Telefonul Primarului 0264 984 sau la Poliția Locala 0264 955”, transmite viceprimarul Dan Tarcea.

Că polițiștiilocali au alte chestiuni mai stringente de făcut. De exemplu să se dea lezați în intimitate dacă-i sesizezi când ei vorbesc la telefon, în interes privat, în timpul serviciului, să oprească în față pe avarii șa șaormerie, să fie invizibili, să-și bea cafeaua, să-și ia salariile și să se îngrașe. Că ”Prima” aia ”de Osânză” (de șezut în cur pe scaun) nu trebuie încasată nemeritat.