Din oras

A doua oară e cu noroc. Autobuzele pot circula din nou pe Regele Ferdinand

Cu 23 de zile întârziere față de termenul anunțat de primarul Boc, a fost redeschisă circulația pentru autobuze pe strada Regele Ferdinand. Primul anunț de acest fel a fost făcut de CTP Cluj la sfârșitul lunii noiembrie. Compania de Transport a crezut atunci în promisiunile făcute de Emil Boc, potrivit cărora circulația va fi deschisă începând cu 1 decembrie. După această gravă eroare de comunicare, Primăria nu a mai lăsat Compania de Transport să facă anunuțul, s-a ocupat biroul de presă al lui Boc.

Citește și:
Neag păcălit de Boc: CTP anunță reintroducerea autobuzelor prin centru, dar primarul a uitat să închidă șantierul de pe Ferdinand

”Începând de luni, 23 decembrie 2019, pe strada Regele Ferdinand se va permite circulația autobuzelor pe banda carosabilă pe direcția dinspre Piața Mihai Viteazul înspre Piața Unirii. Menționam că banda deschisă circulației va fi destinată exclusiv transportului în comun”, transmite Primăria.

Astfel, se va reveni la vechea locație pentru stația din Piața Mihai Viteazul – zona podului Traian aferentă abutobuzelor cu nr. 9, 19, 22, 29, 42, 52.

Troleibuzele liniei 1 vor circula tot pe traseul deviat pe direcția: Piața 1 Mai – str. Paris – B-dul 21 Decembrie – str. Memorandumului.

Primarul anunța cu mult entuziasm faptul că strada Regele Ferdinand va fi redată circulației în integralitate până în 1 decembrie.

„Am convenit cu firma care se ocupă de lucrări ca ziua națională a României să ne găsească cu strada Regele Ferdinand redată circulației în integralitate. Bine, sper să nu înceapă iarna până atunci”, promitea primarul în cadrul unei emisiuni radio, după prima vizită făcută pe șantier.

Iarna nu a venit, dar nici lucrările nu au fost finalizate. Strada a rămas închisă pe sensul spre Piața Unirii. Abia azi, la 23 de zile de la termenul anunțat a fost deschisă circulația, dar doar pentru mijloacele de transport în comun. Mașinile mai au de așteptat, cel mai probabil până anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *