Eveniment

A doua ediţie a Electrocamp. Profitaţi, aveţi timp, că e weekend!

Tineri pasionaţi de tehnologie, lăsaţi tabletele şi telefoanele acasă, că aveţi treabă! UTCN organizează un eveniment de training şi concurs pentru elevi.

„Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a ELECTROCAMP – eveniment de training și concurs – ce va avea loc în perioada 18-19 martie 2023, începând cu ora 09:00, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică din Cluj-Napoca (FIE), strada G. Barițiu 26-28.

ELECTROCAMP este o inițiativă unică, menită să ofere elevilor pasionați de tehnologie și programare oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în aceste domenii, într-un cadru distractiv și interactiv, alături de studenți și cadre didactice ale FIE cu aceleași interese.

La cea de-a doua ediție a evenimentului ELECTROCAMP și-au confirmat participare peste 150 elevi din 14 județe ale țării. Astfel, veți putea lua interviuri cu participanți și mentori și veți fi martorii unei demonstrații interactive de proiecte specifice FIE.

Vă așteptăm cu drag la ELECTROCAMP și sperăm că veți fi alături de noi în promovarea acestui proiect inovator ce încurajează tinerii să-și exploreze potențialul în domeniul tehnologic”, a transmis UTCN Cluj-Napoca.