General

A DAT BUNUL DUMNEZEU și e gata Baza Sportivă ”La Terenuri”. Excelența Sa, Însuși El, Primarul, anunță că poate fi inspectată ”la milimetru”. Așa vom face, dar mai încolo, cât încă nu e proaspăt vopsită

“Am primit ieri hârtia privind finalizarea lucrărilor. Urmează să facem verificări în teren. Trebuie să iei milimetru cu milimetru ce s-a construit acolo. Copiii se joacă deja acolo, pe baza sportivă. Constructorii au avut deschiderea să pună garduri.

Bravo lor, în sfârșit constructorii au reușit să finalizeze proiectul”, a declarat azi Primarul.

În sfârșit, a dat Bunul Dumnezeu să se termine ceva ce trebuia terminat de nici noi nu mai știm câte ture de promisiuni.

În ce-i privește pe copii, aceștia se joacă de multă vreme în bază. Că mănășturenii, sătui de promisiuni, au luat cu asalt ”lucrarea” care a fost raportată ”gata” procent cu procent, zici că era ceas cu cuc, nu parc.

Noi mai așteptăm puțin până să mergem să verificăm lucrarea. Punem pariu că, într-o lună, au să se ”dezlipească” destule dintre paietele și zorzoanele puse numai să arate că e vopsit bine gardul.

Ultima dată când am verificat, se făcuse bine de tot ”matasea broaștei” și se uscase binișor gazonul. Așa, ”la milimetru”. Așa că folosiți o cărămidă mai mititică pentru bătutul cu ea în piept, Excelență!