Din oras

A aparut o noua specie de lingau de presa: corturarul de Deva. Boc intra in direct cu toti panacotarii care il ling in cur, in loc sa vina la o discutie barbateasca cu Ziar de Cluj

Presa locala clujeana avea deja multi ciorbutanezi precum basil virgimanu, puris facturistu, pooshu fruztratu, forkasul analfabet si fefernoaga de presa, chiar nu mai era nevoie de alte exemplare in habitat. Dar Dumnezeu e milostiv si cu corturarii, mai ales cu Andrei Nistor din Deva, fost purtator de cuvant al primariei, care, din cauza de foame, s-a gandit sa jenereze un portal, nenica, un portal de stiri transilvane. Si-a facut si firma cu nume de magazin baptist alimentar de cartier – Hanis Evimel, hahaha, te caci pe dumneavoastra: Ha de la Haiduc Claudiu si Nis de la Nistor Andrei.

Primul e vanzator de cafea la automate, pe bune, si ce s-a gandit el, ba, am trait din nes la vending mashin 20 de ani, ia sa ma fac eu „cau-ounar” la o firma de presa. Al doilea e fost purtator de cuvant al primariei Deva, un mare ziarist, pe vremuri, adica nici vorba, n-are nicio realizare notabila. 

Si ce s-au gandit ei in septembrie 2019? Ia sa facem, nene, un portal de stiri sa rupe gura Transilvaniei. Si au rupt-o de s-au umplut de margarina. Ia sa vedem cat de valorosi iaste baietii astia dupa 8 luni de prestatii pseudojurnalistice:

 

Ati inteles, da? 133 de vizitatori pe zi pe marele portal, un pic mai mult ca basil labamanu, acest dildo al mass media clujene care o capuseaza pe ma-sa la 30 si ceva de ani.

 

Si ce s-a gandit corturaul media, Nistorash? Ia sa facem, fratica, o emisiune cu bocalaul, sa vedem, putem sa il lingem in cur mai misto decat presa locala din Cluj? Si a putut.

 

Bravo, Nestorash, ai talent la lins in cur. Vezi insa ca nu stii obiceiurile de la oras. Sa nu cumva sa lingi prea mult in cur pe stomacul gol, ca bocul nu da reclama, nu el e cu impartitul. Iti dam un sfat, daca vrei sa manca si gura ta ceva, suna-l pe danel buda, el e cu bancnotele si firmele de casa. Dai o bere pentru sfat.

Nu va mai zicem de echipa pestrita de puansuanatori si frezori si cocatori care apare la partea redactionala ca ati face pe voi de ras.

Bine, inapoi la gratarele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *