Politica

Clujenii îl calcă în picioare pe Nasra: „Bă, gunoi traseist! Te vedem mâine înscris iar în Pro România? Ești o mare rușine a societății”

Horia Nasra încearcă să recâștige încrederea clujenilor, după ce s-a făcut de râs în cel mai penibil mod cu putință (vorbim desigur despre vizita de 5 zile de la Pro România).

Nasra postează în continuare lucruri interesante pe Facebook, în speranța că votanții au memoria scurtă, însă nu reușește decât să adune zeci de comentarii negative, fiind efectiv călcat în picioare în mediul on-line.

Mai jos, doar o parte din mesajele „de iubire” primite de Horia Nasra:

Todoran Marius Gabriel, îngeraș… Vezi ca degeaba dormi cu fundul la perete dacă dormi cu gurița deschisa când e Liviut lângă tine… Numa zic!

Adrian Anca IOI ! deci ai ramas si fara promisiunile lui Viorica Vasilica si cu Liviu Alexa Sef? Nasol!

Bogdan Pintea Vă mutați la pro Romania ?

Horia Gheorghescu Doamne cita „dragoste” vă înconjoară!

Horia Gheorghescu De exemplu ” Ba gunoi traseist!” Cine își poate dori mai multă afecțiune din partea alegătorilor?! Sau caracterizarea elogioasă: ” comportament de șobolan înfometat și fără coloana vertebrală.” Mama, tata, familia în general trebuie sa fie extrem de mândri.

Roman Florian Ba, speriatule, ție nu ți-e rușine să îti arăți mutra prin Cluj?

Bogdan Cristea no domnul deputat… proasta miscare 😐 parca, parca era mai bine cu Ponta

Paul Mihet O veste si mai buna a primit Romania acum vreo 10 minute!

Andrei Balauca Acum ca tuta de Videle e cazuta toata, maine te vedem inscris iar in Pro Romania? Cu titlul de ieri: Acasa :))?

Claudiu Ion Andrei Balauca cine l mai primește?

 

Magda Liliana Să vă fie rușine! Om fără caracter, fără onoare și fără demnitate ca toți, absolut toți din șleahta PSD în care v-ați înhăitat!

Boureci Adrian Maria Dan Cum ii mai acestui zero ca a facut bine? Nu va e rusine?

Marco Rossi Știți cumva cât mai costă un vot la moțiune? Întreb, evident pentru un prieten

Bogdan Tudoroiu Ai sters postarea în care spuneai ca te-ai intors acasa. De ce, copil rătăcit? Pentru ca te-au luat la ștangă niște hateri? E păcat, tu poti sa manânci mai mult căcat decât putem noi miștocări!

Lucian Ciora mi-e mila de tine bai agariciule…milog si cersetor.

Nicu Zamfir Bataia asta de joc a celor ca tine deja calca pe nervi forte multi romani care mai muncesc prin tara asta. Sincer nu credeam ca voi ajunge sa urasc un om asa cum ii urasc pe cei ca tine si asta pentru ca sunteti niste cioflingari care pentru bani sunteti in stare sa lingeti o analfabeta care a fost cocotata de un infractor in fruntea statului. Omule esti de toata jena.

Alfred Agrișan O veste foarte bună ar fi sa crape sufletul in tine, vierme ! Acum o săptămână erai deranjat de conducerea PSD, de ideologie de naiba sa te ia ! Conducerea e aceeași, ideologia nu s-a schimbat, însă tu ne-ai demonstrat ca ești o curvă care se vinde celui care oferă mai mult !

Maior Cristian Esti o mare-mare rusine a societatii

Iulian Negoita Dumnezeu sa te pedepseasca, avarule!
Marius Capruci Din banii luati sa va RAZAGANDITi dorim sa-i folositi la cat mai MULTE INMORMANTARI in familia ta de cretini care te SUTINE sa fi UNU PROST PSD-sit!

Iulian Negoita Un om de nimic! Votati.l!!

Preda Porter bai pulica, imi place mult de tine, cum treci tu de la un partid la altul si inapoi..))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *