Rautacisme

HAŞTAG ECHIPA CÂŞTIGĂTOARE: Ăsta are, ăsta n-are, care-i următorul care va conduce PNL-ul oare?

Emil Boc, cel care vedea „viitorul României” în Florin Cîțu şi cel mai aprig susţinător al acestuia în competiția cu Ludovic Orban, a fost întrebat, la o emisiune dintre acelea căldicele unde se duce să nu fie deranjat cu întrebări incomode, despre mătrăşirea actualului preşedinte al #Echipei_Câştigătoare (mă rog, la emisiune a fost întrebat despre „situaţia tensionată din conducerea PNL”).

Aşezaţi-vă comod pe scăunele să citiţi un adevărat exerciţiu de tragere pe cur al Excelenţei Sale, Maestrul Emil Boc:

„Pot să spun doar un singur lucru: tot ce este legat de posibila criză politică din PNL, pentru că nu vreau să o definesc deocamdată ca și criză, ține în primul rând de discuția din partid. După ce vom discuta în partid, vom discuta și în afara lui. Așa mi se pare firesc.

Am fost președinte de partid și nu îmi plăcea atunci când, unii sau alții, în loc să spună ce au de spus în interiorul partidului, prima dată își exprimă punctele de vedere în altă parte. Așa cred că este firesc și corect. Tot ce am de spus pe acest subiect voi spune în interiorul partidului”.

Bla-bla-bla-bla-bla.

Bineînţeles că nu s-a mai insistat pe subiect, în fond, în faţa unui microfon prietenos, nu este ca şi cum ai fi în interiorul partidului.

Iar dacă Patria (prin reprezentanţii săi) o cere, atunci Haştag „Echipa Câştigătoare” se mută din dreptul lui Cîţu, în dreptul lui Ciucă.

În poziţie de drepţi.