Rautacisme

16 elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, premiați cu 2.000 de lei la Primărie. A zis Boc: „Sunteți mândria acestui oraș”

Scris de 537

Nu și-a nominalizat Boc adevăratele mândrii, mândriile cu care orașul se tot mândrește de 18 ani…

Noi credem că Buta e mândria acestui oraș. Pe care Boc l-a premiat cu 800.000 de euro din banii noștri să devină mare om de afaceri cu ”antolu” lui.

Noi credem că toți amicii săi de Urbanism de Cumetrie sunt mândria acestui oraș. Pe ei îi premiază Boc cu autorizații din orice poziție, mai ceva ca un terorist urbanistic. Blocuri în parcuri, blocuri peste case, blocuri peste case – numai premii și premianți care ne fac onoarea de a ne distruge nivelul de trai, de a ne omorî timpul în trafic, de a ne umple plămânii cu moloz, praf și pantofii cu noroaie.

Noi credem că lipitorii săi de afișe din partid sunt mândria acestui oraș. Pe ei Boc îi premiază cu sinecuri în bani publici de mii de lei pe lună.

Noi credem că funcționarii din Primărie sunt mândria acestui oraș. Pe ei Emil Boc îi premiază și pentru că fac osânză la locul de muncă.

Noi credem că toți abonații la banii publici, cică pentru lucrări de investiție, sunt mândria acestui oraș. Toți cei premiați de Emil Boc cu lucrări niciodată terminate la timp, sau terminate de toată jena – una nu e cap coadă încheiată deși Cluj-Napoca este într-un perpetuu șantier de 18 ani.

Noi credem că mândria acestui oraș sunt dalele puse de Boc peste tot ce înseamnă verde.

Este o mândrie pentru oraș să scoți andezitul aflat în stare perfectă de pe strada Eroilor de lângă Cinema Victoria ca să pui ”chiatră” de granit roz made in China.

Este o mândrie să amenajezi pistă pentru biciclete pe malul Someșului și apoi să o faci praf că ai alt proiect.

Este o mândrie că s-au îngropat 18 ani de bugete ale Clujului în lucrări de ”modernizare” pe străzi care urmează să fie sparte ca să se facă, chipurile, metrou.

Este o mândrie să fii furat și mințit și iar furat, și iar mințit – tot așa, într-un perpetuum mobile al minciunii și hoției.

De ce?

Din cauză că DNA la Cluj nu există, din cauză că numai 25-30% dintre clujeni votează. Și, din ăștia, 70% sunt mândriile lui Boc, ale acestui oraș, sunt cei care, fără acest individ, deja devenit periculos și pentru el însuși – 18 ani în funcție tâmpesc, ar intra în foame și spirala uitării, ar fi mândria pușcăriilor în marea lor majoritate. Cei premiați cu bani publici să facă nimic.ULTIMA ORĂ

 • Acum 34 mins FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 2 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 2 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 2 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 3 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 5 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 6 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 6 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 7 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 8 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 9 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE