Rautacisme

147 de ani de liberalism la pungă de 1 leu cu Daniel Buda

Scris de 815

Din Sălajul cu hârtoape, fost boier pe şapte pruni, s-a găsit şi Daniel Buda să se dea liberal. De 147 de ani liberalismul se zvârcoleşte în ex-colaboratorul lui Ghiţă Funar şi ex-preşedintele Partidului Democrat Cluj, ulterior şi liberal, după ce l-a scos Traian Băsescu, peste noapte, din Internaţionala Socialistă şi l-a mutat (precum Dumnezeu o crâşmă în calea unui beţivan), în Partidul Popular European.

 

Dar ia să vedem cu ce se mai ocupă liberalismul lui Daneel Buda în anul 147 al existenţei sale… Prin dânşii înşişi, „se dă startul ajutoarelor pentru persoanele defavorizate din cadrul programului “Sprijin pentru România”!”

Punga de un leu (nu săriţi ca ars domnu’ Daneel, nu e cea dată şi primită în tren), ci cea cu ulei, zahăr şi făină, inscripţionată „PD-L”, pe care aţi înlocuit-o cu altfel de mită, inscripţionată „USL 2.0”.

Că PNL + PSD şi-au dat mâna peste ţară să-mprăştie nişte mită socială în valoare 3,1 miliarde de lei – fix în spirit liberal.

Prin urmare, domnu’ Daneel, ia repetaţi după noi: pedele nu e penele, cum nici fecesebe nu e Steaua.

(aia care sus răsare şi se vede foarte tare printre sponsorii matale)ULTIMA ORĂ

 • Acum 52 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 1 hour Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 2 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 3 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 5 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 7 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE