In vizor

100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: Strada Clinicilor, ca după bombardament

Strada Clinicilor din Cluj-Napoca este una din cele mai importante și, paradoxal, una din cele mai nebăgate în seamă de autorități. Că tot e la modă, ne permitem chiar să o comparăm cu o gaură neagră.
Pe aici se strecoară zilnic zeci de ambulanțe. Spunem, se strecoară, pentru că aproape tot timpul e blocată de mașinile care se află în trafic, conduse de cetățeni conștiincioși, cu treburi și munci în oaș.

Cel mai important este spitalul de urgență, locul care deservește urgențele din întreg municipiul și împrejurimile sale. Desigur, nu sunt de ignorant nici secția de Diabet, Institutul Inimii și secția de Chirurgie Cardiovasculară.

Cu toate acestea, nimănui nu îi pasă de bolnavi. Dovada e chiar strada care, dacă ne-am respecta, ar trebui să fie de mult la standarde europene. În schimb, e plină de gropi, rampe de acces impracticabile și cratere prin care zilnic trebuie să circule ambulanțe și tărgi cu pacienți. Nu mai vorbim de curțile clinicilor Spitalului Județan Cluj, care arată mizerabil, după cum a arătat-o deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Vă dăm și vouă filmulețul postat de deputat, cu cele două minute de nepăsare. Cine știe, poate-poate…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *