Vocea ta

100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: Șantierele de făcut praf nervii clujenilor

De fiecare dată când ni se promite câte un parking, câte un asfalt micuț, o măslină, o acadea, suntem cei mai fericiți. Iar când lucrurile chiar încep să se miște, suntem în extaz. În sfârșit, vom avea pe unde circula, unde parca, etc. Doar că extazul dispare subit, odată cu demararea lucrărilor. Pe principiul, mai mult stricăm decât să construim, așa arată acum șantierul de pe strada Mogoșoaia, unde în curând, sperăm noi, va răsări un parking. Fotografiile trimise de un cititor Ziar de Cluj, vorbesc de la sine.

parking mogosoaia

parking mogosoaia

parking mogosoaia

parking mogosoaia

E doar organizarea de șantier și străzile deja sunt sparte, inundate, tot tacâmul. Mașinile sunt o inutilitate în zonă. Cele mai pretabile acum, în sezonul ploios, mai ales, sunt… bărcile! Măcar ele nu au suspensii, bujii și alte componente ce se pot strica din cauza craterelor din asfalt. De străzile adiacente șantierelor cine răspunde?

Lucrările la parkingul Mogoșoaia au demarat recent și deja crează nemulțumiri în rândul locatarilor din zonă. După demolarea celor 113 garaje din zonă, Primăria ne promite că în locul lor vor fi construite 292 de locuri de parcare, 9 stații de încărcare pentru mașini electrice, 34 de locuri de parcare pentru biciclete în interiorul parkingului și 26 în spațiul îngrădit, precum și 23 de locuri de parcare pentru motociclete, scutere și vizitatori.

Executantul parkingului este TCI Contractor General SA, care a primit peste 15.000 de lei fără TVA pentru lucrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *