Jos palaria

10 abonamente la Electric Castle pentru cei care vin cu bicicleta la festival

Cea de-a 3a editie a Electric Castle se doreste a fi mai prietenoasa cu mediu decat orice alt eveniment din Romania. Astfel un numar de 10 intrari gratuite la festival si alte premii constand in echipament sportiv sunt puse la bataie pentru cei dispusi sa faca un drum de minim 250 de km pe bicicleta pentru a ajunge la festival. Regulamentul de participare este disponibil pe site, iar data limita pentru inscrieri este 1 iunie 2015.

Electric Castle a initiat, inca de la prima editie, activitati eco in cadrul festivalului, in incercarea de a educa publicul tanar si a-l face sa constientizeze importanta pe care contributia fiecaruia o poate avea in directia protejarii mediului.

Si anul acesta, in incinta festivalului participantii vor fi incurajati sa reduca consumul de apa si energie, vor fi implicati in actiuni de reciclare creativa. La dispozitia publicului vor fi puse mai multe bicilete ce vor putea fi inchiriate gratuit.

Pentru grija manifestata pentru mediu, precum si pentru initiativa Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata Electric Castle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *