Din oras

Shaormeriile Mama Manu, ÎNCHISE de Protecția Consumatorilor

Comisarii de la Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor au închis azi cinci puncte de lucru ale shaormeriei MAMA MANU.

Comisarii au identificat următoarele probleme: ”produse care au fost depozitate necorespunzător sau la care le-a fost schimbată starea termică, produse fără elemente de identificare caracterizare, lipsă informații alergeni și preparate care provin din produse decongelate și lipsa verificării metrologice aferente cântarelor”. 

Sancțiunile aferente fiecărui punct de lucru sunt între 30.000 și 80.000 de lei, dispunându-se și închiderea punctelor de lucru până la remedierea neregulilor constatate. 

Patronul de la Mama Manu a menționat pentru Ziar de Cluj că singurele nereguli vizează lipsa unor etichete.

”Trebuie să punem niște etichete, nu este ceva mai grav. Nu avem probleme grave, totul este în regulă, dar îmi cer ceva diferit. Vor etichete transparente nu mate, vor etichete pe salatieră. Nu putem deschide până nu punem etichetele și vine cineva să verifice. Au promis că vin într-o oră să le putem redeschide”, a menționat Ryad Almasri, patronul de la Mama Manu.

Se pare însă că lucrurile nu stau chiar așa, comisarul Lucian Rus menționând pentru Ziar de Cluj că ei și-au făcut bine treaba și că au descoperit neregulile consemnate. 

”Eu știu că ne-am făcut treaba și ne-am făcut-o bine. În rest ce zice unul sau altul este problema și responsabilitatea acestora. Eu ce am scris în comunicat mi-am asumat pentru că sunt rezultatul controalelor în cele cinci locații”, a declarat comisarul Lucian Rus.

De asemenea, restaurantele închise ieri, Baracca, Boema, Hanul Dacilor și Engels au fost redeschise, fiind remediate deficiențele constatate. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *