Uncategorized

PLATITI DE TINE: 2.800 de lei, salariu de director la Mediu

Seria articolelor “Platiti de tine” are menirea ca, in spiritul transparentei institutionale, sa dezvaluie cele mai mari salarii din institutiile publice clujene, din deconcentrate, institutii unde conducerea se schimba dupa culoarea politica de la putere. Vom intalni bugetari care castiga de cinci sau de zece ori salariul minim pe economie, fiind, bineinteles, “platiti de tine”.

Cel mai mare salariu de la Agentia pentru Protectia Mediului Cluj depaseste 2.800 de lei si ii apartine directorului executiv, Grigore Craciun, sustinut de PSD si numit recent  in fruntea institutiei.

Acesta a fost consilier local din partea social democratilor in Dej, pana la ocuparea functiei de conducere din cadrul APM Cluj. Potrivit ultimei declaratii de avere, are patru terenuri, un apartament si o casa in Dej, dar si o casa de vacanta in judetul Bistrita-Nasaud.

De asemenea, are bijuterii in valoare de 9.000 de euro, depozite bancare de cateva mii de lei si actiuni la mai multe societati comerciale. Craciun a declarat un venit  pentru 2011 de 54.000 de lei din salariile de director la SC Somes SA din Dej, 1.860 de lei din salarile primite ca director la SC L&G Consulting SRL si aproape 6.000 de lei din indemnizatiile de consilier.

Un sef de serviciu la Agentia de Mediu din Cluj castiga cu 100 de lei mai putin fata de directorul executiv, iar un consilier superior in jur de 2.100 de lei.

 

TOP 5 salarii APM Cluj

  • Director executiv – 2.875 de lei
  • Sef serviciu – 2.771 de lei
  • Consilier superior – 2.218 lei
  • Consilier superior – 2.155 de lei
  • Consilier superior – 2.130 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *