PubliNews

Gala internationala de box profesionist la Sala Polivalenta

Cea mai mare Gala de Box Profesionist din Transilvania va avea loc in 21 februarie de la ora 19 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.
Iubitori ai boxului si nu numai sunt asteptati pentru un show de zile mari in care organizatorii de la Amprenta Advertising vor avea in prim-plan disputarea centurii WBC Mediterranean, in cadrul unei competitii internationale.

Florin Cardos de la Club Arena va ataca  centura WBC Mediterranean intrand in lupta cu spaniolul Jorge Fortea (foto), pugilist la fel de puternic, numarand 11 victorii, nicio infrangere si doar un egal. Cardos are in palmares 13 victorii, 0 infrangeri, 0 egaluri. Numele sportivului clujean este deja cunoscut, fiind detinator al unei centuri intercontinentala WBC.

Lista de sportivi ce promit ridicarea publicului in picioare include nume sonore ale boxului profesionist romanesc dar si international.
Va intra in ring si Victor Lupo Puiu (light middleweight) cu un palamares de19 victorii, dintre care 9 KO, doar doua infrangeri si doua remize. De asemenea Victor Lupo Puiu este detinator  a  4 centuri internationale.  

Printre participanti se mai numara si Lucian Bot (heavyweight) cu 15 victorii dintre care 5 KO, o singura infrangere si un singur egal; Razvan Benche (heavyweight) 4 victorii, 1 KO, 5 remize si nicio infrangere; Cristian Ciurian (light welterweight), avand in palmares 3 victorii.
Nu vor lipsi nici reprezentantele sexului frumos in lumea boxului. Astfel vom putea urmari debutului Ioanei Mera in boxul profesionist,  ea fiind deja campioana europeana la amatori cu 68 de victorii.

Bulgaria are reprezentanti de seama la aceasta Gala Internationala: boxerul Blagoy Naydenov (light heavyweight) campion olimpic la tineret va tine garda sus intr-un meci cel putin la fel de interesant precum cele ale colegilor de ring.  

Insotindu-l pe Jorge Fortea, co-nationalul Feliks Kleins va fi prezent pentru un meci de zile mari, mandrindu-se cu 5 victorii, 5 egaluri si nicio infrangere.

Avand in vedere datele statistice ale evolutiei sportivilor, Gala Profesionista de Box din 21 februarie de la Cluj-Napoca, se anunta a fi un eveniment cu greutate in lumea boxului profesionist.

“Initiativa noastra de a aduce meciuri cu greutate in inima Transilvaniei vine din dorinta de a plasa orasul Cluj-Napoca pe harta internationala a boxului profesionist si de a incuraja sportul ca mod de viata. Nume mari ale boxului romanesc si international se vor intalni in acelasi ring pentru o seara ce se va lasa cu scantei.”, declara organizatorii.

Biletele au preturi cuprinse intre 25 si 200 lei, in functie de categorie si pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall si de la sediul Agentiei Amprenta (strada Octavian Goga nr 42).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *