Rautacisme

De ce se cacaie procurorul de caz din dosarul Bogdan Buta sa ii acorde acestuia calitatea de suspect? Asta e intrebarea!

Am inteles si cred ca toata lumea a apreciat celeritatea cu care politistii SIC din IPJ Cluj si procuroarea de caz s-au miscat in privinta dezvaluirilor facute despre pedofilul gay Bogdan Buta, acuzat de doi cetateni azi majori de sex cu minori in februarie 2021.

Au fost audiati trei dintre martori/victime, dar… pauza! Parchetul nu ne spune nimic despre tovarasul Buta, aflat bine merci in Dubai, intr-o tara de unde Romaniei ii e greu sa isi aduca infractorii condamnati si care nu prea extradeaza.

Cu toate acestea, s-ar impune de urgenta audierea lui Buta. Asta nu se poate intampla fiindca acesta nu are nicio calitate (inca) in dosar, cumva, din motive inexplicabile, procuroarea de caz o lalaie si nu face acest pas, de a-l desemna suspect.

Intrebarea e de ce? S-a intervenit deja politic sau securistic pentru a „temporiza” lucrurile si a-l face pe Buta scapat?

Pai, e frumos asa, doamna procuror? Buta are la dispozitie timp cacalau sa isi „aranjeze” telefoanele mobile pentru a sterge probe, are timp sa incerce sa hartuiasca si alti posibili martori.

Tztztz, nu e frumos.