Reportaj

Ziua când TIȘE DEZLĂNȚUIT a bătut filmul DJANGO UNCHAINED. "Dom'le, de ce a crăpat pista? De ce a crăpat?" – VIDEOREPORTAJ

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj s-a turat mai ceva ca motoarele unui avion înainte de decolare la ședința de Consiliu de joi. Motivul? Pista în valoare de 50 milioane euro și platforma APRON 4, în valoare de 4 milioane euro de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Ambele investiții prezintă deteriorări, fapt care este cunoscut încă din 2017, dar pe Tișe l-au apucat nervii abia acum, la ședința de Consiliu Județean din 31 ianuarie 2019.

Pe final, când toată lumea credea că întrunirea consilierilor s-a încheiat, surprize suprize. Circul de abia începea. Pe fondul amânării proiectului de hotărâre privind schimbarea membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Cluj, Tișe a început să își amintească fel și fel de lucruri legate de aeroport și de David Ciceo, directorul Aeroportului.

La început a fost calm, ca zborul lin al unui avion pe un cer senin. Apoi au apărut turbulențele care l-au tulburat pe Alin Tișe care a devenit din ce în ce mai nervos. Preț de peste o oră și jumătate s-a certat cu sine, cu consilierul local, coleg de partid, Viorel Secară, cu Vladimir Mătușan (PSD), cu Petre Pop (PSD), dar și cu angajații Aeroportului, veniți în număr mic în sala de ședințe să vadă ce se întâmplă cu proiectul despre Consiliul de Administrație.

Tot județul știe că Alin Tișe și David Ciceo sunt dușmani de moarte, așa că nu este de mirare că președintele județului se dezlănțuie și se transformă într-un taur furios când aude cuvintele „aeroport”, “pistă” și “Ciceo”. Există acuze de o parte și de alta, în timp de adevărul (ca de obicei) este undeva la mijloc. Bătălia de joi din acest război tragic-comic i-a implicat și pe angajații celor două instituții. Cum bătălia s-a dus pe teritoriul lui Tișe, acesta a avut oaste mai mare. A invitat un număr mare de angajați ai instituției în sala de ședințe pentru că știa că vor apărea și angajații Aeroportului, iar aceștia din urmă să nu mai aibă loc în sală. Bang! 1-0 pentru Tișe!

David Ciceo a fost prezent în sală doar la începutul ședinței. Când s-a amânat proiectul referitor la aeroport, acesta a părăsit incinta. Au mai rămas doar câțiva angajați ai aeroportului, atât de puțini încât au fost acaparați de „soldații” lui Tișe.

Urmăriți în videoreportajul de mai jos cum s-a manifestat Tișe dezlănțuit și cum l-a acuzat Viorel Secară că a făcut o mică mineriadă! Filmul lui Tișe dezlănțuit este mai tare decât Django Unchained. Nu i-ar strica lui Quentin Tarantino un schimb de experienţă cu Alin Tișe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *