Din oras

Ziar de Cluj se implica in cazul paramedicului SMURD Florin Benea. Vreti sa faceti si voi la fel?

Povestea paramedicului SMURD Florin Benea, de 30 de ani, care sufera de o forma rara de Leucemie si care are nevoie de 150.000 de euro pentru a realiza un transplant de maduva la o clinica din strainanate, ne-a impresionat. De aceea, Ziar de Cluj se implica in sprijinul acestuia si ofera un reportaj publicitar pentru fiecare donatie de 100 de euro, realizata intr-unul din conturile deschise de rudele acestuia.

Floin Benea este internat la Sectia de Hematologie a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. Pana acum, a trecut prin doua etape de chimioterapie, iar medicii fac tot posibilul ca boala lui sa intre in remisie. Despe drama prin care trece atat el, cat si familia si colegii, puteti citi AICI.

Angajatii SMURD Cluj, acolo unde Florin lucreaza ca si paramedic inca din 2007, s-au mobilizat si au pus la cale o campanie de strangere de fonduri. Vor imparti flyere in tot judetul, vor fi prezenti in supermaketuri, vor bate la usile patronilor de firme, care pot sa ofere cel mai mic ajutor.

Florin Benea a participat la sute de misiuni de salvare a SMURD, iar acum are, la randul lui, nevoie sa fie salvat. Cea mai mica donatie conteaza, pentru a putea fi realizata procedura de transplant de maduva. Ziar de Cluj a decis, astfel, ca pentru fiecare donatie de minim 100 de euro, sa ofere in schimb un material publicitar, care va fi publicat pe site-ul nostru.

Cei care doresc sa doneze orice suma de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea, o pot face in urmatoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201

Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201

USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *