Din oras

Ziar de Cluj rezolva problemele clujenilor. Gropile de pe Calea Turzii au fost asfaltate

In urma articolului “Calea Turzii, recent refacuta, este plina de gropi” publicat ieri de Ziar de Cluj, administratia locala s-a autosesizat si, in cursul acestei zile, a demarat lucrarile de astupare a gropilor aparute in asfaltul turnat in toamna anului trecut in apropierea sensului giratoriu de la intersectia strazilor Calea Turzii si Buna Ziua.

Un cititor ne-a transmis la redactie cateva imagini prin care se poate observa cum angajatii firmei Diferit au inceput sa repare gropile din sensul giratoriu de pe calea Turzii, ca urmare a articolului publicat de Ziar de Cluj.

“Se pare ca articolul dumneavoastra si-a facut efectul. Adineauri o echipa de muncitori asfaltau gropile”, a afirmat George Rafa.

Gropile din sensul giratoriu au facut numeroase victime printre care un autocamion caruia i-au explodat doua cauciucuri. Dupa ce a observat incidentul, un clujean i-a anuntat pe reprezentantii primariei Cluj-Napoca insa, in afara de promisiunea ca va veni o echipa de muncitori sa rezolve problema, nu s-a intamplat nimic cateva zile. Abia dupa ce a fost publicat meterialul in Ziar de Cluj autoritatile s-au grabit sa asfalteze. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *