In vizor

Ziar de Cluj regreta lipsa de empatie a autoritatilor locale si a clujenilor. Iosif Zagor, pensionarul aflat in greva foamei, luat cu Ambulanta din Primarie

Ziar de Cluj a semnalat in cursul zilei de ieri cazul trist al unui domn de 71 de ani, ajuns la capatul puterilor. Iosif Zagor a ales sa faca greva foamei in fata Prefecturii. Pentru el, aceasta a fost ultima solutie. In speranta ca intr-un final se va face dreptate, luni dimineata a inceput protestul, inarmat cu o pancarta pe care scrie: „GREVA FOAMEI” si actele care sa dovedeasca umilinta si nedreptatea la care e supus de peste zece de ani.

Inarmat cu multa rabdare, Iosif Zagor s-a asezat azi dimineata la ora 5 jumatate, in fata Primariei. Spera ca aici sa aiba mai mult noroc si cineva sa ii ofere un raspuns la doleantele sale. Din pacate, raspunsul nu a mai venit pentru ca starea sa precara de sanatate s-a agravat de la o ora la alta.

Diabetul pensionarului plus multele probleme de sanatate si-au spus cuvantul cand lui Iosif Zagor i s-a facut rau in fata Primariei. La cateva minute dupa incident, acesta a fost ascuns miseleste in interiorul Primariei, asa incat lumea sa nu vada ce se intampla. Intre timp, politia locala a chemat Ambulanta iar acum Iosif Zagor se afla internat, urmand sa fie supus unui test de analize.

Este regretabil ca s-a ajuns la situatia aceasta, avand in vedere ca in Cluj-Napoca, in secolul 21, un om e la un pas de moarte cu dreptatea in mana. E foarte interesant cum gasesc toti mobilizare cand e vorba de distractii dar nu gasesc resurse in cazul unui om in varsta. In cazul lui Iosif Zagor, e de condamnat nu doar faptul ca nimeni nu se implica ci mai ales lipsa de empatie care lipseste cu desavarsire.

In ceea ce priveste starea de sanatate a pensionarului de 71 de ani, vom reveni cu detalii de indata ce le vom avea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *