In vizor

Ziar de Cluj a avut dreptate! Sexy preoteasa Alina și-a luat inima în dinți și cere divorțul de popa Martiș din Florești în instanță

Ați aflat aseară în exclusivitate că preotul Ovidiu Marțiș are probleme grave în căsnicie, iar preoteasa și luat avocat și vrea să divorțeze de acesta. Sursele noastre susțin că preotul are o amantă de mult timp. În ciuda faptului că preoteasa i-a cerut în repetate rânduri să renunțe la slabiciunea lui și să se dedice familiei, preotul controvesat a cazut în ispită fără să țină cont că într-o clipă poate pierde totul. 

În urmă cu aproape trei săptămâni, Alina Marțiș, una dintre cele mai frumoase preotese din zonă, a descoperit pentru a treia oară că soțul ei o înșeală cu nerușinare. Femeia și-a luat inima în dinți, a apelat la un avocat specializat în divorțuri și a înregistrat pe 10 septembrie acțiunea de separare la Judecătoria Cluj-Napoca. 

Copiii vor rămâne în custodia ei până la definitivarea procedurii și împărțirea bunurilor. Sexy preoteasa este de meserie farmacist și poate cu ușurință să demonstreze că va avea un venit substanțial suficient pentru creșterea celor trei copii.

Reamintim că amândoi pozau în familia perfectă, anul acesta finalizându-și vila decorată cu obiecte luxoase și participând la ședințe foto profesionale, pentru ca mai apoi să se expună pe rețelele de socializare, declarându-și iubirea și “binecuvântarea”. Nimeni nu își explică de ce un preot care le-a dobândit pe toate și care avea alături o femeie deosebit de frumoasă, mamă a trei copii minunați, și-a căutat refugiul în brațele alteia.

Iata mesajul prin care sexy preoteasa anunța sfârșitul căsniciei sale, discret, fără prea multe explicații. 

Citește și: 

Preot celebru din Floresti divorțează! Viata de LUX dusa de popa si preoteasa pana la acest divort! Vezi de ce are loc despartirea si cui ii trage clopotele ipocritul parinte! PLUS: Poza super sexy a preotesei inselate!

Să nu uităm de episodul șocant în care preotul Ovidiu Marțiș își manifesta susținerea necondiționată față de pedofilul caterisit Cristian Pomohaci. În timp ce familia Marțiș poza în familia tradițională, Cristian Pomohaci profita de inocența minorilor. Jurnalistul Liviu Alexa publica în 2017 o interceptare bombă cu Ovidiu Marțiș care justifica acțiunile lui Pomohaci pe seama ”slăbiciunii”:

”Sa il sustii ca PREOT ortodox pe Pomohaci, adica sa sustii pedofilia si homosexualitatea, inseamna sa ai mare tupeu si sa calci in picioare Biblia, invataturile si tot ce ai invatat la seminar si Facultate. Inseamna sa iti incalci Misiunea si sa iti ruinezi Harul. Asta face popa Martis din Floresti intr-o convorbire interceptata de curand. Si asta nu e totul. La finalul interceptarii, o sa va prezentam INCA o dovada a ipocriziei lui. Pe fata, avid de imagine si mustind de fatarnicie, Martis cauta sa isi afirme sustinerea fata de Pomohaci si practicile lui. El vede pedofilia si homosexualitatea ca pe niste simple vicii. Insa una spune popa, si alta gandeste in SMS-uri:

Sa presupunem ca preotul Pomohaci are o slabiciune. Omul cand are o slabiciune, o patima, un viciu, nu trebuie injurat, ci trebuie imbratisat. Eu asta am invatat credinciosii. Ca mai vin credinciosii si ma intreaba… dar cum e, parinte, ca se aude clar in inregistrare… Insa eu le zic: Rugati-va, fratilor”.”, dezvăluia jurnalistul Liviu Alexa.

Vezi continuarea materialului:

INTERCEPTARE-BOMBA! Popa ortodox Martis din Floresti despre preotul homosexual pedofil Pomohaci: „Il iubesc! Oricand ii sunt alaturi, e omul lui Dumnezeu, nu stiu cati episcopi in tara asta erau in stare sa faca asa misiune cum a facut el!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *