Eveniment

Zborurile de la Cluj la Tel Aviv au fost anulate

Compania aeriană Wizz Air a luat decizia să anuleze zborurile spre Tel Aviv, ca urmare a escaladării conflictului armat din Tel Aviv.

„Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare”, au transmis reprezentanții companiei aeriene, într-un comunicat citat de Agerpres.

Totodată, Wizz Air recomandă pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a anunţat sâmbătă seara că în Israel se aflau circa 900 de români, în marea lor majoritate pelerini, şi niciunul nu a fost rănit. Duminică, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că, în urma demersurilor efectuate de Celula de Criză a MAE, la data de 8 octombrie, 245 de cetăţeni români au fost repatriaţi din statul Israel, printre care şi două grupuri de pelerini, prin intermediul a două curse operate de compania TAROM, respectiv două curse operate de o companie aeriană privată.