Din oras

Wizz Air anunta a patra aeronava la Cluj si trei servicii noi

Wizz Air aloca a patra aeronava la Cluj si anunta trei noi servicii: din 20 decembrie vor fi operate 2 zboruri saptamanale din Cluj-Napoca spre Koln, urmate, din 21 decembrie, de servicii de doua ori pe saptamana spre Geneva si Malmo.

Cu aceste trei noi servicii si cele anuntate recent din Cluj-Napoca spre Nuremberg, Wizz Air ofera un total de 20 de noi rute spre 10 tari. Compania a crescut de asemenea frecventele pe cele mai populare rute în sezonul de iarna. La Milano Bergamo si la Paris Beauvais se poate ajunge cu 5 zboruri saptamanale, in timp ce zborurile populare din Cluj-Napoca spre Dortmund si Bologna vor fi operate de 4 ori pe saptamana, iar serviciile spre Roma Ciampino vor creste la 3 zboruri saptamanale din decembrie. 

„Aeroportul International Avram Iancu Cluj  saluta cu mandrie cea de-a 4-a aeronava Wizz Air care va fi pozitionata pe Cluj. Prezenta acesteia aici, la Cluj, ofera noi optiuni internationale de calatorie pentru pasagerii nostri, mai multi calatori si mari avantaje economice pentru mediul de afaceri din zona noastra”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului International Avram Iancu, Cluj. ​

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *