Jos palaria

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: ”Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

Scris de 672

Voluntarii CERT Transilvania sunt din nou alături de familiile din Apuseni, din zone izolate și uitate de lume. În această perioadă, în apropierea sărbătorilor de Paște, voluntarii CERT au pregătit pachete pentru zeci de copii și familii, care-i primesc în casele lor de 13 ani încoace.

”De 13 ani ne primesc în casele lor. Bunicii ne întâmpină cu blândețe și povești de viață impresionante, iar copilașii ne umplu sufletele de bucurie cu fețișoarele lor îmbujorate.
Este vorba despre cele 150 de familii cu o situație materială dificilă, bunici singuri și 150 de copilași din zonele izolate ale Apusenilor, pe care i-am vizitat ieri în cadrul Campaniei Umanitare de Paști. La bordul celor 35 de mașini de teren am pornit, dis-de-dimineață, încărcați cu alimente, articole de igienă și cadouri de iepuraș pentru copii, dar mai ales, cu un strop de bucurie și speranță înainte de sărbători.
Mulțumim prietenilor care dăruit suflet alături de noi: Mădălina, Biostec Clinilab, Distributie Energie Electrica Romania, Farmacia Salix” – au scris aceștia pe pagina de Facebook a asociației.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Prima finantare blue IFC sprijina, prin BT, folosirea sustenabila a apei
 • Acum 12 hours Din oras
  Fiindcă de peste un deceniu cablurile din Cluj-Napoca nu au fost integral îngropate, un clujean cere prin bugetarea participativă măcar înălțarea cablurilor care pot fi atinse cu mâna
 • Acum 12 hours Politica
  #ECHIPA_CÂȘTIGĂTOARE a pierdut și președinția Sectorului 3 București. Așteptăm, cu interes, ziua ejectării din fruntea Senatului
 • Acum 13 hours In vizor
  Hop și Boc să se lipească de imaginea celor 8 bacalaureați de nota 10 din acest an! Ar trebui să ne fie rușine, nu să ne felicităm!
 • Acum 13 hours Politica
  Guvernul, măciucă la buzunarele românilor: Crește impozitul pe dividende de la 5% la 8% începând de anul viitor. Cresc accizele la alcool și tutun, cresc impozitele la jocurile de noroc, TVA pentru băuturile cu zahăr crește la 19%
 • Acum 14 hours Sanatate
  În două săptămâni, numărul clujenilor internați cu COVID-19 s-a dublat. N-am scăpat de pandemie
 • Acum 14 hours Politica
  PSD declanșează alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile locale din 2020, iar în celelalte organizații începe ”reorganizarea”. Filiala Cluj a ”înfrânt” pe linie
 • Acum 14 hours Din oras
  Încă un ”rând” de amânare de termen pentru licitația de proiectare și execuție a metroului din Cluj
 • Acum 14 hours Din oras
  Accident pe Regele Ferdinand, în față la Central: șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar
 • Acum 14 hours Politica
  S-A DAT COMANDA: REPER, Dacian Cioloș, în barca noului partid, ADUNAREA! Încă trei parlamentari au părăsit azi USR
 • Acum 15 hours PubliNews
  Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass
 • Acum 15 hours Din oras
  „Modernizarea locurilor de joacă” părăginite din Cluj-Napoca, solicitată prin procesul de bugetare participativă: „Unele locuri de joacă nu au mai fost modernizate de mult timp”
 • Acum 16 hours In vizor
  Sindicaliștii din Penitenciarul Gherla aduc acuze grave actualului șef al Secției Exterioare de femei Cluj-Napoca: ”Probleme cu alcoolul. Înjură subordonații. Nu a fost sancționat”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE