Eveniment

Vlăduța Lupău a născut al doilea băiețel. Ce nume i-a dat copilului

Vlăduța Lupău a născut în 8 iulie la un spital privat din Cluj-Napoca cel de-al doilea copil. Cântăreața s-a grăbit să afișeze cu mândrie pe rețelele de socializare prima poză cu cel mai nou membru al familiei.

Vlăduța Lupău și soțul ei Adi Rus l-au primit cu bucurie pe cel de-al doilea lor băiețel pe care au ales tot un nume biblic, Isaia. Primul băiat al Vlăduței se numește Iair.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare și un mesaj emoținant pentru Isaia:

Bine ai venit pe lumea asta, minune!

Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.

O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.
Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi vi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.
Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima

TE IUBESC!

semnat, MAMA TA ♥️