Politica

Vladimir Mătușan, mesaj pentru Horia Nasra: ”NOUL PSD Cluj nu iubește TRĂDĂTORII ȘI NICI TRĂDAREA”

Scris de 797

Consilierul județean Vladimir Mătușan îi reamintește fostului coleg de partid Horia Nasra că și-a pierdut calitatea de membru PSD în momentul când a trecut la PRO România. Toate declarațiile critice ale lui Nasra la adresa actualei conduceri a Organizației județene a PSD Cluj vin tocmai din partea unei persoane fără coloană vertebrală care a trădat partidul ce l-a susținut să ajungă deputat,

Draga fostule coleg de partid Horia Nasra,
La început nu am vrut sa dau importantă postărilor tale de pe Facebook( cont, pagina, blog) pentru ca sunt emanația unor frustrări personale, nedemne de un fost Presedinte de organizație județeana PSD, fie el și interimar timp de 3 ani, iar situația apatrida in care te regăsești se datorează exclusiv propriilor tale acțiuni de trădare a partidului care te-a făcut deputat, însă văd ca insisti in prostia ta…..
Tocmai tu te găsești sa critici noua conducere a PSD Cluj in condițiile in care tu nu ai făcut nimic pentru a întoarce susținerea pe care partidul ti-a arătat-o in 2016, mai mult tu ai fost cel care ai distrus si ce a mai rămas din Organizația județeana PSD Cluj, după Remus Lapusan.
In alta ordine de idei, având in vedere memoria scurta de care ai dat dovada, țin sa-ti reamintesc doar câteva aspecte pe care le consider importante, astfel:
1.Potrivit prevederilor ART.27 alin 1 din Statutul PSD calitatea de membru se pierde prin semnarea adeziuni la un alt partid. In cazul tău, la momentul semnării adeziunii la PRO ROMÂNIA ti-ai pierdut de drept calitatea de membru PSD, astfel încât orice postare, afirmație pe care o faci și in care susții ca ești membru PSD sau ai revenit in PSD este una mincinoasa.
2.Potrivit ART.34 din același Statut al PSD nu mai poți reveni in PSD decât după un termen minim de 1 an de la momentul semnării adeziuni la PRO ROMÂNIA și doar după dezbaterea și aprobarea solicitării de revenire de către conducerea Organizației.
3. In condițiile mai sus date, se pare ca nu ai citit bine Statutul PSD, deși trebuia sa-l cunosti și sa-l respecți, astfel ca te rog eu frumos nu mai afirma ca ai revenit in PSD ca NU-I ADEVĂRAT!
4. Este interesant cum încerci acuma sa intri in gratiile lui Matei Cristian, fost primar PSD de Turda, in condițiile in care pana mai ieri îl ironizai in cercurile private de colegi, îl atacai pe motive medicale invocând faptul ca starea de sănătate a acestuia nu-i permite sa mai facă politica, simțindu-te amenințat, la acea vreme de o posibila candidatura a acestuia la conducerea PSD Cluj, nu-i așa?!
Am uitat sa mai adaug faptul ca in prezent Matei Cristian este membru PNL, preluând Organizația locală PNL Turda, dupa ce in prelabil nu a făcut campanie pentru candidatul PSD la alegerile pentru Președintele României……
5. Tocmai tu te-ai găsit sa invoci prevederi din Statutul PSD in condițiile in care tu le-ai încălcat după bunul tău plac și ai urmărit doar sa-ti satisfaci propriile tale interese. Amintește-ti de Conferința extraordinara din vara anului acesta, conferința în care ai urmări doar sa-ti păstrezi funcția!
6. Ce te recomanda pe tine, mai băiatule, sa critici noua conducere a PSD Cluj in condițiile in care tu nu ai dat dovada de coloana vertebrală și de fermitate, cât ai fost Presedinte la PSD Cluj, mai mult te-ai dezis de oamenii care te-au sprijinit și ajutat sa devii deputat in Parlamentul României?!
7. Cât de ipocrit ai ajuns încât sa susții ca tu vrei binele PSD Cluj dar de fapt tu ai adus mari prejudicii acestei organizații județene, inclusiv prin trădările parlamentarilor PSD de Cluj, in frunte cu tine, parlamentari lângă care te afișezi in continuare, mai mult postezi poze cu ei pe Facebook?!
8. NOUL PSD Cluj nu iubește TRĂDĂTORII ȘI NICI TRĂDAREA!!!

Matusan Vladimir
Membru PSD de la vârsta de 18 ani, cu o vechime de 19 ani in partid, in prezent consilier județean PSD.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 13 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 14 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 16 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 16 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 18 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 19 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE