PubliNews

VIZON & FOX COLLECTION – HAINE DIN PIELE NATURALĂ PRIMITE CADOU, LA CUMPĂRAREA UNEI HAINE DIN BLANĂ

Oferte unice la etajul întâi al magazinului Central, la Vizon & Fox Collection, cu haine din piele naturală sau caciuli din blană, oferite cadou, la cumpărarea unei haine din blană prețioasă de nurcă, chinchilla, vulpe sau astrahan.

 

Reporter: Suntem la etajul întâi al magazinului Central, la Vizon & Fox Collection, iar alături de noi este reprezentantul magazinului, domnul Marius Clopotar, care ne va vorbi astăzi despre hainele din blană și din piele.

Marius Clopotar, reprezentant VIZON & FOX COLLECTION: Suntem de 8 ani în Central și avem clienți consacrați, pentru că avem foarte multe promoții și oferte bune.

Reporter: O haină din blană este mai mult decât o ținută, ea este o investiție, de care s-ar bucura orice doamnă sau domnișoară. Ce înseamnă să achiziționezi de fapt o haină de blană și la ce să fim atenți când o achiziționăm?

Marius Clopotar, reprezentant VIZON & FOX COLLECTION: A achiziționa o haină de blană este o investiție, într-adevăr. Sunt anumite criterii care trebuie luate în considerare când dorim să cumpărăm o asemenea haină: contează foarte mult materialul din care este confecționată, contează și accesoriile cu care vine la pachet haina, mă refer la căptușeala hainei, clipsurile, nasturii. Aceste accesorii sunt de o calitate ireproșabilă la hainele noastre. Hainele din blană pot fi asimilate, ca și valori, unor bijuterii foarte prețioase, deoarece unele au o valoare financiară foarte ridicată, așadar merită din plin o achiziție. O haină din blană denotă și foarte multă eleganță, plus confort și căldură, în primul rând. O haină de nurcă oferă un confort deplin, ea se poate îmbrăca peste o simplă rochie ușoară, fiind foarte călduroasă.

Reporter: Ce tipuri de blănuri aveți în magazinul dumneavoastră și ce se poartă mai mult în ultimul an? Presupun că există trenduri și în materie de blănuri, trenduri care pot varia de la an la an.

Marius Clopotar, reprezentant VIZON & FOX COLLECTION: Noi avem ca și haine consacrate, hainele de nurcă, dar și cele de vulpe, de chinchilla, de astrahan, dar și alte tipuri de blănuri.

Reporter: Există oare o diferență calitaivă și de preț între blănurile confecționate din piei întregi și cele din bucăți mici de piele?

Marius Clopotar, reprezentant VIZON & FOX COLLECTION: Da, există o diferență de preț, dar calitatea este aceeași pentru toate hainele noastre, indiferent de tipul pieilor din care sunt confecționate. La calitate nu facem rabat, calitatea este blazonul firmei. Diferența de preț este chiar semnificativă câteodată, însă modelele sunt create și în funcție de piei. Dacă un model se pretează foarte bine din piei întregi, nu putem spune același lucru și despre cele din bucăți mai mici, unde vorbim despre alte modele, alte croiuri. Lucrăm cu designeri care gândesc fiecare model în funcție de tipul de piele folosită.

Reporter: Care sunt intervalele de prețuri pe care le găsim la Vizon & Fox Collection, pentru diferitele tipuri de blănuri?

Marius Clopotar, reprezentant VIZON & FOX COLLECTION: Da, sunt prețuri foarte diferite pentru fiecare tip de blană. La hainele din blănuri întregi de nurcă, prețurile încep de la 1.500 de lei și pot să meargă până la 12.500 de lei sau chiar mai mult. Mă refer acum la hainele lungi din nurcă, din piei întregi, dintre care unele sunt modele ample, cu glugă. La hainele de vulpe, prețurile variază începând de la 7 – 800 de lei, până la 4 – 5.000 de lei. La chinchilla, prețurile pentru hainele mai scurte sunt mai mici, evident, iar la cele mai ample, gen poncho, sau cu glugă, pot să ajungă la 7.000-8.000 de lei.

Dar vreau să precizez că noi mereu avem oferte de nerefuzat. De exemplu, în afara sezonului, pe lângă haina de blană achiziționată, clientele noastre primesc și un cadou, care variază în funcție de valoarea hainei, de la o haină de piele, până la o caciulă de blană, acestea fiind primite cadou. Acesta este un lucru uimitor, suntem singurii care au așa o ofertă generoasă și o facem pentru fidelizarea și atragerea clienților.

Avem și o gamă foarte generoasă de haine de piele, care sunt folosite de clienții noștri aproape tot timpul anului.

Interviul integral, în materialul video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *