Editorial

Viorica Ciolacu

de Liviu Alexa

Mi-a ramas mereu intiparit in minte felul in care Marcel Ciolacu, Badalau, Paul Stanescu si altii din “haita” o sugrumau virtual pe Viorica Dancila in CEx-urile din 2019. Puteau sa o distruga cand voiau, dar, cumva, le placea sa o hinghereasca. Gheara ascutita a celor trei se apropia de jugulara premierului de atunci, care era si sefa PSD, apoi, ca la un semn, asa cum fac hienele cu prada, o mai lasau sa respire un pic.

Au trecut cinci ani si Marcel Ciolacu a ajuns din mai multe puncte de vedere o Viorica Dancila. E premier, e sef PSD, si a ajuns prada baronilor pe partea interna a Partidul Social Democrat.

Si-a si facut-o cu mana lui, dar mana lui Ciolacu era deja pusa in ghips de Padure.

I-a bagat inapoi pe toti tradatorii PSD, pe Neacsu perversul, pe Misu Tudose, general acoperit, pe Grindeanu, si el stelat, in conditiile in care astia nu mai aveau ce sa “cote” pe Kiseleff. Neacsu i-a devenit umbra si controleaza tot Palatul Victoria, Misu, pretenul de spritz al lui Ciolacu de ani de zile, a devenit seful campaniei electorale a PSD, Grindeanu i-a devenit uzurpator.

Circul moooilor in media asupra lui Sorin Grindeanu a fost orchestrat in laboratoarele penibile ale lui Bogdan Popescu, sfatuitorul lui Ciolacu, si trebuia sa fie o afacere secreta.

Tehnic, pe Popescu atata il duce capul, el traieste in pleistocenul black-PR-ului politic.

Securicii din SRI care il sustin pe Grindeanu au aflat si l-au ingenuncheat pe Ciolacu. I-au spus si ce sa faca: sa dea comunicat oficial de la PSD ca partidul nu mai merge ever la Realitatea TV. Ba, ca sa fie si domnul Goe Grindeanu multumit, l-au pus sereistii sa scrie ca Sorinel ingamfatul e mai pretios pentru PSD chiar ca el, PRESEDINTELE.

Cum se intoarce roata, domnule Ciolacu! Cine dancileaza groapa altuia, vioriceste in ea!

V-AM SPUS in decembrie ca nu cred ca Ciolacu prinde Ziua Femeii in functia de presedinte al PSD – iata un semn relevant.

Nu exista greseala mai mare a inceputului de an decat sa iti ostilizezi Realitatea, postul Opozitiei dintotdeauna, post care a pus presedinti, si NU UNUL. Realitatea TV nu mai e postul pur politic de pe vremea tradatorului Rares Bogdan, Realitatea si-a rafinat evantaiul editorial cu anchete si prezenta, iar azi e si mai puternic postul.

Cum sa faci asa ceva in ianuarie 2024? Cum sa ti-l ostilizezi pe Maricel Pacuraru, pe Anca Alexandrescu, pe toti jurnalistii de acolo, sa legitimezi oficial un trust de presa ca fiind dusmanul PSD, numai pentru ca a criticat un ministru?

Este instigare la cenzura! La calus pus in gura unui post de stiri. Jur ca mi-e tot mai teama.

Daca pana acum, patronul Realitatea avea sa zicem rezon ea pastreze un registru echilibrat in relatia cu PSD si guvern, de-acum e OBLIGAT sa apere postul de orice fel de abuz de acum posibil impotriva Realitatii.

Puteti sa fiti fani Realitatea sau nu, aici e vorba de “etichetare”, PSD si-a folosit azi anvergura de partid la guvernare ca sa izoleze si sa vulnerabilizeze un post de stiri cu istorie de peste 20 de ani.

Mie imi face impresia ca azi SRI a ales. Ce? O sa vedeti.