Rautacisme

Vine stăpânul Buta, Boc se conformează: Aceasta este o alee bicicleto-pietonală care va ţine loc de trotuar pe perioada Untold

Că trotuarul de pe Splaiul Independenţei va fi parking pe perioada discotecii ilegale în aer liber.

După cum comentează un clujean care, în viziunea „festivalierilor” frumoşi şi tineri: „nu-ţi convine, cară-te”: 

„din cauza ca funar e ocupat cu muzeul daco – tragic, emil boc profita de ocazie si face tmpenii mai mari ca si alea pe care le facea funar. aceasta este o alee bicicleto – pietonala care va tine loc si de trotuar”

Asta deşi plătim neruşinat de scump ca să avem un pensionar de lux ca şef la Poliţia locală a municipiului Cluj-Napoca… Bonţidenii locali vor primi dispoziţie să închidă ochii. La fel ca şi la derogarea de la Legea ordinii şi liniştii publice care, de anul trecut, este cu mult mai dură. Dură pentru prostani.

Doar o dată pe an vine Buta, stăpânul lui Boc, la Cluj; lumea se distrează, dă-le-n mă-sa de legi!

Există deja tratament patentat în spitalele Clujului: urlatul până dincolo de zorii zilei, vreo patru nopţi la rând, pe sub geamurile spitalelor. Pacienţii se simt bine, s-ar trata la domiciuliu cu o pernă pe cap, dar unii nu sunt transportabili. Aşa că, dă muzica mai tare!

De cinci ani de când se produc aceste ilegalităţi pe faţă, se puteau găsi soluţii să nu se mai producă discomfort: un gard antifonat, o oră decent, mutarea mizeriei într-o margine de oraş şamd. Dar neterminaţii băgaţi în această afacere (slugile administrative ale plodului de sereist), de mână cu needucaţii care le cântă în strună (festivalierii), nu au treabă cu asta. Nu. Dar apoi vomită #rezist pe străzi, fără să priceapă, în lipsa lor de educaţie, că libertatea lor se transform în opresiune când încalcă libertăţile altora.

CITEŞTE, LA FEL VA FI ŞI ANUL ACESTA: Cluj-Napoca – nesimțire de 5 stele. A treia noapte de Untold i-a dezinhibat complet pe organizatori. “Un oraș întreg doarme cam așa: Bum! Bum! Bum! Bum! Bum! Bum!Bum! Bum! Bum!…., la nesfârșit”

CITEŞTE CUM SE PREFACE PLODUL SEREISTULUI CĂ E GENEROS PE BANII TĂI, FRAIERE, APOI ÎNJURĂ-NE: Untold își face reclamă despre generozitate cu bani de semințe de iarbă. Numai în 2015 au țepuit 350.000 de euro de pe cartelele festivalierilor. Ce reprezintă suma de 100.000 de euro cu care se laudă ca sprijin pentru Clinica de Pediatrie II? Un fleac

 

Fotocredit: Manolea Septimiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *