In vizor

Videoul cu Lia Olguța Vasilescu goală – FAKE-NEWS jegos rostogolit pe Whatsapp-urile din România

Nu e primărița Craiovei în acel film. Și vă demonstrăm asta cu argumente.

Pe WhatsApp urile celor mai importanți politicieni și jurnaliști din România circulă de câteva zile un filmuleț cu o femeie roșcată și plinuță care dansează isteric pe ritm de manele în ceea ce pare să fie o instituție publică. Se insinuează că ar fi vorba despre Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și om politic important din PSD. Este însă vorba despre un fake news ordinar, vă spune sigur Strict Secret.ro

Repet: femeia roșcată și plinuță NU este Lia Olguța Vasilescu, deși cine încearcă s-o discrediteze se folosește de un deep fake foarte bine făcut.

Am filmulețul de câteva zile în telefon, dar decisesem in week-end să nu scriu despre el, fiindcă, după mai multe telefoane și muncă de investigație, mi-am dat seama că e un fals împuțit.

Să țineți cont de faptul că, în calitatea mea de patron al unui ziar local din Dolj, mă refer la Ziarul de Craiova, sunt cel care nu m-am împotrivit ca ziaristele ce mi-erau angajate și colege pe atunci să facă dezvăluirea exclusivă cu conacul de sute de mii de euro cumpărat de Lia Olguța Vasilescu împreună cu soțul ei acum câțiva ani, lucru care a deranjat enorm în PSD, ca să nu mai zic de Olguța.

Mai mult, de mai bine de doi ani, nu am mai luat contact cu actualul primar al Craiovei nici telefonic, nici prin social media.

Dis de dimineață, am fost sunat de către fostul deputat Cristian Rizea, aflat acum la Chișinău in exil, care mi-a cerut ajutorul în această seară să promovez o bombă de proporții, un video șocant despre un mare lider PSD.

Mi-am dat seama că se referă la video-ul cu pricina și l-am avertizat să aibă grijă dacă îi dă drumul fără să facă precizările cuvenite, ba chiar am spus că am descoperit in weekend foarte multe elemente de natură să mă facă să cred, ba chiar să fiu convins, că NU este vorba despre Olguța Vasilescu în acest filmuleț, ci despre-o tăntică ce seamăna cu primarul Craiovei.

Citeste continuarea pe STRICTSECRET.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *